Yılı Makyaj Modası

Yılı Makyaj Modası

yılı mkyj modsı yüz mkyjındn tercih edilen ışıltıdn uzk bir şekilde mt rengi kullnmk. Prlk mkyj bu sene yerini mt bir görüntüye bırktı. Doğllığı bozmdn mt bir görüntü elde eden yılı mkyj modsı hnımlrın gözdesi olmsı için size birz tvsiye vereyim. Hele günümüzde çeşitli dergiler çeşitli sitelerde her yılın modsı göz mkyjını bulmk mümkün hle geldi. Ve bize bynlr mody uymyı seviyoruz. Son dönemlerde mt mkyjdki rtış gözle görülebilir derece rttı.

Dergilerde televizyond, bilgisyrd her nereyi çrsnız çın mt rengin her bynd hem güzel olduğunu hem de her byn ykıştığını görebilirsiniz.yılı yüz mkyjınd prlk ve simli renklerden uzk durmk gerekir. Öncelikle yüze mkyj uygulmdn mkyj bzı krem gibi şeyler mutlk sürün. Çünkü mkyjı temizlememizde bize yrdımcı olur. İlk olrk yüzünüze tenimize uygun fondöten sürün fondöten teninizle ynı vey bir ton çığı rengi kullnınız ki mt bir görüntü elde etmek için göze yrdımcı olsun sonr pudr ile tmmlyın ki mt görüntü elde edilir. Allık kullnmsnız dh iyi olur. Dudklrd ynı şekilde mt tonlrınd yılı mkyj modsın uymk için pstel renkleri seçebilirsiniz. En önemli ve en dikkt çekici yer ise yüz mkyjı modsınd gözlerdir. Burd d ışıltıdn uzk durmlısınız.

Klın sürme ve eyelinerdn d uzk durmk ve ince bir şekilde göz klemi vey eyelineri çekmek yılı mkyj modsı yüz mkyjındn en öne çıkn hususlrdn biridir. Bende size bu şekilde uygulmnızı tvsiye ederim. Gözlerde klın mkyj yerine kşlrı klın göstermeniz belirgin kşlr ship olmnız gözü ön plnd tutr ve uzun dolgun kirpiklere etkileyici bir bkış yklybilirsiniz. Rimelin dh etkileyici ve dolgun görünmesi için kirpik kıvırıcılrındn yrdım lın. Sende en güzel mkyj modsıyılı yüz mkyjını yprım diyorsn tvsiyelerimi dinlemelisin

Bu tvsiyeler üzerine hem bunu yılı tmmlyıp hem de bir sonrki yıl için yüze en uygun şekilde nsıl mkyj ypmk konusund bilgi shibi olbilir. Bu bilgilerle yüzünüzde ki mkyjı ön pln çıkrıp yüzü koruyup sizi yılın ve önümüzde ki yıllrın hoş bir görüntüsü ile krşılr bud size verilen en güzel rmğn gelir. Yüzünüzde ki güzellik size mutluluk üstüne mutluluk ktr.

< href="http://www.3kmod.com/cilt-bkimi-ve-guzellik/mkyj-cilt-bkimi-ve-guzellik/2014-yili-mkyj-modsi/ttchment/mkyj" rel="ttchment wp-tt-36916">

Yorum Yaz