Bayan Yazlık Ceket Modelleri

HUNTER İLKBAHAR-YAZ

Kle Moss’un d vzgeçilmezi oln Byn Yzlık Ceket Modelleri, klsik formlrındn kurtuldu ve yeni sezon iddilı bir giriş yptı.

CHRISTOPHER BAILEY’NİN ROMANTİKYANI

BURBERRY PRORSUM’DAYENİ SEZON

Kensington Grdens’t gerçekleşen ve Snpcht’ten nben tkip edilen defile, ipek elbiseler, sırt çntlrı ve sır dışı trençkotlrl hem mrknın köklü trihine sygı duyuyordu hem de bir o kdr yenilikçiydi. İkisini bir rd yürüttüğü için Christopher Biley büyük bir lkışı sizce de hk etmiyor mu?

Bu sezon yine gözlerden kçmyn fırstlrı ve çeşitleriyle sizler için tsrldık. Bu sezon muhteşem renklerle uyum içerisinde sizlere sunduk, en iyisini en klitelisiyle buluşturrk tsrldık, herkesin trzınızı, hvsını değiştirecek oln bir hrik oln bu sezon frklı renkteki tsrımlr ve fırstlrl sizler için en güzelini tsrldık ve sizlere sunduk.

Tüm byn yzlık ceket modelleri gözlerden kçmyn fırstlrl sizlerin zevklerinize göre tsrldık ve sizin için frklı tsrımlrl yzın renkleriyle buluşturrk bir ry getirdik ve her zevke göre tsrldık innılmz yzın renkleriyle ister desenli, rengârenk,  düz, kırmızı, beyz, siyh, uzun, pembe, fuys rengi, mvi, lcivert klınız gelebilecek birçok renkte ve desende ister y d frklı modelleri bir rd bulbilirsiniz. Gül desenli y d yzın tüm çiçeklerinin renklerinin buluştuğu ve frklı tsrımlrl orty çıkn modelleri bir rd sizler için buluşturduk. Sizler için en iyi kliteyle frklı tsrımlrı bir rd buluşturrk byn ceket modelleri rsınd istediğiniz renkte ve tsrımd bulbileceksiniz. Tüm bynlr için rştırdık, inceledik ve yzın hvsını frklı tsrımlrl gittikleri ortm ynsıtmsı ve frkını orty koymsı için her zevke her trz göre frkınızı orty koyck oln bu tsrımlr bu sezon gündemden düşmeyecektir.

Bynlr zmn kybetmeden bu yzd trzınızı rsındn seçin ve frkınızı ve hvnızı sizde değiştirin. Bu sezon herkese hitp edebilecek frklı tsrımlrı ve fırstlrıyl elbiselerinizle det uyum içerisinde olmsını sğlyn bir hrik, yzın innılmz renkleriyle buluşturrk muhteşem tsrımlrl kolu dntelli yzlık ceket modelleri bir hrik oln bu tsrımlr ve bun benzer birçok tsrımlrı her yş her zevke göre hitp edecek bu sezon bulbilirsiniz.

[gllery ids=""]

Yorum Yaz