YILIN İLK STİL KONUĞU FERYAL GÜLMAN

ŞIKLIĞI YE ZARAFETİYLE II ERKESİN AKLINA KAZINMIŞ BU İSİM. YENİ TAŞINDIĞI EVİNDE Dİ ELERE DESTAN GARDIROBUNU YAKINDAN GÖRMENİN

ÜSTÜMDEN ATABİLMEM KOLAY OLMADI. SAMİMİ YE SICAK BİR EY SAHİBİ… FERYAL GÜLMAN SU ANDA YEPYENİ BİR HEYECAN YASI YOR. DEFAYI ARINI SİZİN İÇİN ÖĞRENDİM.

Yeni projeleriniz olduğunu biliyorum. Birz bilgi lbilir miyiz?

Popvizyon isimli bir site çtım. Popvizvon; hytın her lnınd, ziyretçileri ve tkipçileriyle buluşmyı hedefleyen bir vcb sitesi. Vizyoner bir bkış cısı oln vey olmsını hedefleyen, frklı ys gruplrındn kdınlr ve erkeklere ulşmk mcıyl kıııııln çok yeni bir oluşum. Hedefi mod, mgzin, güzellik, spor, kültür, snt, eğlence, ile, çocuk, diigüıı, ttil, teknoloji ve emlk sektörlerine, frklı m ulşılbilir dreslere, kendi vizyonu ile süzgeçten geçirerek, öneriler ve fikirler

sunbilmek. Topvizyon’un, kendi duruşu oln ve bunu sürekli tkipçisi ile ps lşn bir site olmsını istedim. Egitime ve sivil toplum örgütlerine destek oln, vizyon shibi, yenilikçi m geleneklerine de bğlı bir duruşu vr… Feryl Gülmn’ın stilini üc kelimeyle ifde etmenizi istesem…

(ılinün trendlerini tkip ediyorum m klsik trzımdn d ödüıı vermeden seçim ypıyorum. Siyhı y d pntolon snırını en sık giydiğim prçlr rsınd. Frklı renklerde ve desenlerde küçük elbiseler giymeyi de çok seviyorum. Ayrıc ykkbı olrk d tercihim siyh stiletto.

Trzınız gelenekçi mi yoks yeniliklere de cık mısınızdır?

(îelenckci trzım uygun olrk yeniliklere* her zmn çığını.

I5irz krışık görünse de slınd son derece koly bir trz…

Bu sezon fvori trendiniz hngisi?

Trz ve rht elbiseleri severim. Desenli, renkli vey düz lrk etmez. Mksi boy, her dim fvorimdir. İnternetten lışveriş ypr mısınız? Ypıyorsnız genellikle hngi web sitelerini tercih ediyorsunuz?

Uzun yıllr boyunc net--porterden lışveriş yptı rtık Türkiye’de her şeyi bulbiliyorum.

Bu nedenle genellikle Ist ıı hu Tel lışveriş ypıyorum. Yinede internet lışverişini severim, kitp ve teknoloji gibi pek eok konud internetten lışveriş ypmyı tercih ediyorum. Grdrobunuzdki en eski prçyı merk ediyorum. Snırını kürklerim ve ()ser de l Kent gece elbiselerim… I IcrmOs cııUılnnidn d vintge olnlrvr.

Peki, grdırobunuzdki en ndide ve özel prçyı sorsm…

Oglıınııın on üç yş prtisi için .LMcndcI’in hn izci hzırldığı, nıııcNi değeri de oln couturc tuvlet. ‘Asl giymem’ dediğiniz bir prç vr mı?

Mod, sl ‘sl dememeyi öğretiyor insn m tyt üzerine kıs ceket giymem snırım.

Sizce biz kdınlr sık olmk uğrun en cok hngi hty düşüyoruz?

Aşırıy kçıyoruz bzen. Birden, her şey fzl oluveriyor. Aslınd sdelik hep en güzeli. Sdece mod dın giy ilcıı ve vücut ölçülerine lıic uymyn giysiler… Oys önemli oln giysinin kendisini değil, bizi ön pln çıkrmsıdır bence.

Büyük bir dvet öncesi hzırlnm rutininizi merk ediyorum.

Soıı derece hızlı… Keşke bu çekimi bir dvet günü ypsydık. Siz de hızım innmzdınız. Kuförde çok zmn hrcmm. Her düğüne gitmiyorsm mkyjımı her zmn kendim yprım. Cok d kıs sürer… Klim öyle lışmış çünkü. Ne giyeceğime çok çbuk krr veririm. Dvet bn külfet olmz.

Grdırop detoksu ypr mısınız? Kullnmdıklrınızı nsıl değerlendirmeyi tercih ediyorsunuz?

Kzılrını ykınımdki kişilere, bzılrını d en iyi şekilde değerlendiren yrdım kuruluşlrın veriyorum.

Hic bezenip ldıktn sonr pişmnlık duyduğunuz bir lışveriş deneyiminiz oldu mu?

Hyır, hic olmdı snırım ciinkü düşünerek ve son derece dikktli lışveriş yprını. Aldığım her prçyı d keyifle ve severek giyerim.

Modnın hngi döneminde ysmyı tercih ederdiniz?

Muhteşem Gtsby dönemi, yni sevdiğim zmnlr. Kdını diğer tüm yıllrdn frklı gösteren bir stil nlyışı vrmış.

En beğendiğiniz stil ikonlrı kimler?

Andrey hepbum ve Kle Moss değişmez iki isim bcninı için.

Stil shibi olmkl sık olmk rsındki frk nedir sizce?

Stil shibi oln kdın şık d olur. Trzlrı yok, birbirlerine direkt bğlılr. Fvori mrklrınız hngileri? l;vori mrkm her yıl değişiyor m Clınel klsiktir benim için. Vlentino d severim. Diğer mrklrd d sezon göre öne çıknlr olur.

Y ykkbı ve çntd?

Cnt seçimlerimde dh klsiginıdir. Klıcı prçlr lırım ve uzun yıllr kullnırım. Ay kkbıd ise değişiklik ve yenilik severim. I;rklı mrklrı d tkip ederim.

Mkyj ve cilt bkımınd vzgeçemediğiniz ürünler neler?

Ixi Pririe ürünlerini tercih ediyorum genellikle. Mkyjd Ton fondöten ve pudr, Nrs llık. Chnel prltıcı, ^SL ydınltıcı kullnırını.

Cilt bkımı için de Iâi Mer ürünleri kullnmyı seviyorum.

Sc bkım ritüelleriniz neler? knebo ürünlerini kullnıyorum.

[gllery ids=""]

Yorum Yaz