YAĞMUR TANRISEVSİN Güçlü ve mükemmeliyetçi!

İlk bşrolü Myıs Krliçesi’yle krşımızd oln Yğmur Tnrısevsin hytın tmmen bir keşif yolculuğu olduğun innıyor. Oyunculukt kendisini dh iyi tnıdığını nltn Tnrısevsin’le ilgili bkın biz neler keşfettik.

RÖPORTAJ: SELİN MİLOŞYAN FOTOĞRAFLAR: FIRAT KOÇAK STYLING: HAFIZI ÇELİKTÜRK

3K MODA: Çocukluğunuz Mersin’de geçti.

Neler htırlıyorsunuz geçmişle ilgili?

YAĞMUR TANRISEVSİN: Evet, liseyi Mersin’de bitildim. Çok güzel yıllrdı. En çok htırldığım şey çok fzl resim ypmmdı. El becerilerim gelişmişti. Evde bir şeyleri lıp prçlr tekrr yprdım.

3K MODA: El işine ytkınsınız. Sermik okuyorsunuz İstnbul’d.

Y.T.: Aslınd sermik okumk için İstnbul’ gelmedim; kendimi özellikle snt lnınd keşfetmek istiyordum. Mersin’de yeteneklerimin frkındydım ve onlrı geliştirip meslek shibi olmm gerektiğini düşünüyordum. Mrmr Üniversitesi Sermik Bölümü’ne bşldıktn sonr çok iyi bir seçim yptığımı nldım.

3K MODA: Oyunculukl ilgili ilk tohumlr ne zmn tıldı?

Y.T.: Dokuz yşındyken Mersin’de bir tiytrod oyndım. Bu, bir yıl sonu gösterisiydi m çok ğır bir roldü ve üstesinden bşrıyl geldim. O kdr güzel geri dönüşler ldım ki ileride oyuncu olmyı kfm koydum. Mrmr Üniversitesi’ne kyıt olur olmz rştırmy bşldım, eğitimlere ktıldım.

Crft Oyunculuk Atölyesi’ndeki oyuncu koçlrındn çok şey öğrendim. Betül Algn, Ümit Çırk ve Bhr Kerimoğlu’yl çlıştım.

Meltem Cumbul’l Çnkkle’de bir hftlık yoğun bir progrmımız oldu. Şu nd Merve Tşkn’i birlikte çlışıyoruz.

“NEHİR BANA GÜÇLÜ OLMAYI ÖĞRETTİ”

3K MODA: İlk oyunculuk tecrübenizi “Adını Ferih Koydum” dizisinde

Y.T.: Ajnsım diziye “Ece” krkterinin gireceğini söyledi ve rolü bn teklif etti. Ardındn “Güneşi Beklerken”, “Kçk” ve “Bn Bb Dedi” dizilerinde oyndım. Her projede frklı bir krkter cnlndırdım, frklı senryosu oln işleri tercih ettim.

3K MODA: Show TV’de yyımlnn “Myıs Krliçesi”nde Nehir krkteriyle bşroldesiniz. Bir kynk işçisini cnlndırıyorsunuz. El işlerine ytkın olmnızın bu ilginç rolü seçmenizde etkisi vr mı? Y.T.: Nehir öncelikle çok güçlü ve yetenekli bir kız. O kdr kötü şeyler yşıyor ve bunlrm üstesinden o kdr iyi geliyor ki şşırmmk, örnek lmmk elde değil. Nehir bn güçlü olmyı öğretti, hyt krşı duruşu beni çok etkiledi ve rolü kbul ettim.

3K MODA: Siz de Nehir gibisiniz…

Y.T.: Evet onun gibi yetenekli ve çlışkn olduğumu dusunuyorum. Güçlüyüm, hırslıyım ve kesinlikle işkoliğim. Önceliğim her zmn çlışmk. Nehir’in hytl mücdelesi çok hoşum gitti ve onu kendime örnek ldım. Aynı nd birçok şeyi ypbiliyor mesel, tıpkı benim gibi. Derinleştirilebilecek, üzerinde çlışılbilecek bir krkter olmsı d kriyerim için çok önemli. Ayrıc Nehir syesinde kynk ypmyı d öğrendim ve dediğiniz gibi çocukluğumdn beri el işlerine ytkınlığım ve sermikle uğrşmm, kynk işçiliğini öğrenmede etkili oldu. Kynk ypmyı Nehir için öğrendim m hytım bmbşk bir boyut kttı.

HATALARDAN DERS ALIYOR

3K MODA: Oyunculukt neler öğrendiniz ve hedefleriniz neler?

Y.T.: Oyunculukl kendimi keşfettim. Öncelikle kendinizi tmmen nötrlemeniz gerekiyor, frklı krkterlere bürünebilmek için. Psikolojiyle tnıştım ve psikolojinin oyunculuğ ktkısı olduğunu düşünüyorum. Bu işin püf noktsı sınırsızc öğrenmeye çlışmk.

3K MODA: Kriyeriniz ve hytınız boyunc hiç ypmsydım dediğiniz

Y.T.: Hytl ilgili pişmnlıklrım yok. Ben htlrımı tecrübeye çevi-rebildiğime innıyorum.

AŞKTA MESAFELİ

3K MODA: Aşk kdını mısınız? Çbuk teslim olur musunuz?

Y.T.: Zor teslim olurum. Güven problemim olduğunu söyleyebilirim. İkili ilişkilerde resmi ve mesfeli durmyı tercih ediyorum. 3K MODA: Hngi özellikler erkeği güvensiz kılr gözünüzde?

Y.T.: Yln söyleyen erkeğe ve insn thmmülüm yok. Erkeğin zeksı beni etkiler. Güven veren, iyi klpli bir insnl birlikte olbilirim. Ayrıc güçlü de olmsı gerekir. Güç derken fiziksel özelliklerden değil, hyt krşı duruşundn bhsediyorum.

3K MODA: Şu nd hytınızd özel biri vr mı?

Y.T.: Mutlu giden bir ilişkim olduğunu söyleyebilirim.

3K MODA: Evliliğe nsıl bkıyorsunuz?

Y.T.: Olumsuz bkmıyorum, gelecek plnlrımd vr evlilik. Evleneceğim erkek öncelikle iyi bir rkdş olmlı. İki kişinin birbirini nlmsı ve birbirlerinin hytlrın pozitif ktkılrı çok önemli, çünkü şk bzen yeterli olmybiliyor ve bitiyor.

“YALAN SÖYLEYEN ERKEĞE TAHAMMÜLÜM YOK. GÜVEN VEREN, İYİ KALPLİ, GÜÇLÜ BİR İNSANLA BİRLİKTE OLABİLİRİM. ERKEĞİN ZEKİSİ DE BENİ ETKİLER”

[gllery ids=""]

Yorum Yaz