Vichy Gençleştirici Ürünleri

GÖZLERDE RENK KUŞAĞI

Gün içinde dikkti bkışlrınız çekmenin yolu nereden geçer? Elbette, kirpiklerinizden! Clinique’in göz rengini orty çıkrn yeni Chubby mskrsı ynı zmnd yoğun hcim vdediyor.

GUZELLIGI KEŞFEDİN!

Her yşt güzel bir cilt… Bunu kim istemez? Vichy’nin teknoloji hriksı Ideli, Liftctiv ve Neovdiol serileriyle gençlik yıllrındn menopoz dönemine, cildi koruyn ve yenileyen bir bkım rutinine kvuşmk hiç de zor değil.

Kullndığı üstün teknoloji ve hsss cilde GENÇLEŞME SERÜVENİ uyumlu formüllerle 80 yıldır kişiselleştirilmiş Birz dh ilerleyen yıllrd, kırışıklıklrın önlemi ve bkımlr sunn Vichy, cildi dh iyi korum- ni lmk cilt bkım rutinimizin temel noktsı hline gelen ve yenilemeye yönelik içeriklerini her geçen gün geliştirmeye devm ediyor. lir. Vichy’nin bu mçl geliştirilen Liftctiv serisine it Gücünü yşlnm krşıtı göz bkım kremi, kırışıklıklrı kontrol ytıştırıcı, güçlendirici ve ferhltıcı terml sudn ln ltın lırken ynı zmnd sıkılık kybını d önlüyor; ürünleri, yüksek etkinlikle kullnım kolylığını birleştiriyor. Hydi gelin, gençlik yıllrındn menopoz dönemine kdr birçok yş grubunun cilt bkım ihtiycın çözüm sunn serileri ykındn tnıylım.
[gllery ids="103528,,,103527,,103529"]
Günümüz şehir hytının yoğun temposund, erken yşlnm belirtileriyle krşılşn genç ciltleri şıklık problemlerini ilk etpt gidermeyi mçlıyor. rum ltın lmk önem kznıyor. Vichy’nin erken Hormonl değişimlere bğlı olrk cildin nemsiz- torblrınd ve koyu renk hlklrd zlm sğlıyor. Peki bunu nsıl ypıyor? İçeriğindeki rhmnose kırışıklık krşıtıyken, dekstrn sülft şişlik önleyici ve dolşım düzenleyici, kfein cnlndırıcı ve ytıştırıcı ğlyrk ilerleyen dönemlerde oluşbilecek kınrisindeki cilt idelleştirici serumu, yıllr geçtikçe yüzde orty çıkbilecek leke ve renk frklılıklrın krşı svşıyor.

Ultr hfif ve yumuşk dokusuyl ğırlık hissi yrtmıyor. Cildin derin ktmnlrın etki eden Ideli Life Serum, cilt dokusunu tzelerken yüzde eşit bir ton yklısinin bkım kremiyse ciltteki srkmlrı önlerken, dolgunluk kybın krşı önlem lıyor. Üstelik çene bölgesini şekillendiriyor, boyun bölgesini sıkılştırıyor, ynklrd d yoğunluk sğlyrk sıkı ve pürüzsüz görünüm sğlıyor. bkım kremi.

Yorum Yaz