“Vakko’nun “Evlilik listesi” hizmeti

“Vkko’nun “Evlilik listesi” hizmeti ile rmgnlrimizi, Vkko ozeniyle üretilmiş binbir segenek rsindn kendiniz gorerek. begenerek segiyorsunuz. Bu ürünler sizin dimz ynliyor vey sizin igin ozel olrk üretiliyor.
Dostlnmz bu krn isterseniz siz, y d sizin dimz biz, iletiyoruz.

Listeniz kpndiktn sonr rmgnlriniz Vkko nun ozel mbljlri iginde mutluluk dileklerivle birlikte size ulştirihyor. Evlilik listesi dügtinden yklşik bir y once hzirlnmli.
Evlilik listesinin slmd gok vntjln vr, bu svede rmgnlriniz kendi zevkinize ve ihtiyglrmiz uygun oluyor. Hem ykmlnmzi rmgn segme / begendirme sikintisindn kurtriyor hem de yeni evinize Vkko şikhgmi, Vkko uyumunu kzndiriyorsunuz.
Geng giftlere, ozenle segilmiş, mükemmel oln, birbiriyle bglntih ve uyum igindeki Vkko ürünlerinden kendi zevk ve ihtiyglrm uvgun olnlri segmelerini oneririm.
Wedgwood yemek tkimi, Ercuis gtlbigk tkimi. Sintüilire krf ve kdehleri en fvori urünlerimizden bziln.’

Trihi krrlştirdmiz. Gelinligin modeli zten hzirdi. Avkkbilrmizi ldimz. kuforünüzle konuştunuz. Sir evlilik listesini hzirlmy geldi. Aslmd işin en eglenceli kisimlnndn birine geldiniz. Ykin rkdşlnmz, bir rv gelip, hyhnizdeki phh hediyeyi size sunmktn büyük mutluluk duycklrdir. Evlilik listenizi ivice düşünerek ve ozenle hzirlym. En z bir y oncesinden rkdşlnmz ve ykmlrmiz hber verin. Segtiginiz eşy ve ksesurlrm birbirlerine uymsin ozen gosterin. Dügünden bir hft once listenizin tmmlnmsm gyret edin. Unutmyin evlilik listesi syesinde hem siz kendi segtiginiz egvlri kullnbileceksiniz, hem de ykmlnmzin “ne hoşun gider?” y d “gok mu phh gibi sorulrl cnlri sikilmyck. Evlilik listesini nerede ypcgmiz gelince… Ulkemizde bu uvgulm her ne kdr yeni gibi gozükse de, birgok mgz yillrdir bu hizmeti veriyor. Her birinde frkli zevklere seslenen zrif eşylr bulmk mümkün. Bunlrdn ügüyle sizin igin gorüştük. Evlilik listesi hkkind bizce gok gerekli bilgileri, kendi onerileriyle birlikte ktrdilr.

“Evlenecek çiftler mgzmiz gelip ihtiyglri dogrultusund porselen tbk tkimi, gtlbigk tkimi, brdk tkuni, ms ksesurln gibi dekortif ürünlerden begendiklerini segiyorlr.
‘Liste de Mrige” ntetli kgitlrimiz gelin ve dmdin di, soydi, dresleri, telefon numrln ve segtikleri ürünleri yziyoruz (her virünü kod numrsi ve fiyti ile). Evlenecek giftler kendilerine hediye lmk isteyen eş, dost, rkdş ve krblrm listelerinin Prestige’de oldugunu bildiriyorlr. Hediye lmk isteyen kişi mgzmiz geldigi zmn kendisine listeyi + ürünleri gosteriyoruz. Evlilik listesinin en büyük vntji, kendi segtiginiz ve ihtiycmiz oln şeylerin size hediye olrk linmsi. Zten evlilik listesi 2.Duny Svşi sirsind Christofle firinsi trfmdn geng evlilerin ihtiyglrimn krşilnmsi ve yni hediyelerin tekrr tekrr gelmesini onlemek igin bşltilmiş bir oly.
Geng giftlere liste hzirlrken, listede her fiytt ürün bulundurmlrmi, liste birktiklnm ykmlrin duyurmlrmi, “nstls biz lmycgiz hediye gelecek” dive plili ürünlere fzl yonelmemelerini tvsiye ederün.
Türkive’de insnlr liste ypmktn kgimyorlr. Ayip oldugu konusund bir km vr. Geleneklerimizdeki geyiz toplm ltşknhgindn dolyi d kişiler evlilik listesi ypmktn kgimyorlr. Ovs günumuzim ekonomik koşullnnd mutlk ypilmsi gereken bir oly.
ise temel gereksinimlerinizle bşly bilirsiniz:

• Oniki det düz tbk (bu syi onceden yirmidorttü m bizce onsekiz yeni evli bir gift igin yeterli).
• Oniki det tth tbgi (ordovr tbgi olrk d kullndbilir).
• Sekizy d on det gukur kse (gorb, slt , meyre sltsi, dondurm ve piuling servisi igin idel).
• Oniki det khve fincni.
• iki det ort boy yemek servis tbgi (biri gukur, digeri ovl).
• Iki det uzun ordovr servis tbgi.
• Bir det büyük slt tbgi.
• Oniki det su brdgi, .pirp ve şnipny kdehi.
• Kirkdokuz prghk servis tkmu (oniki det gtl, bigk, kşik ve ttli kşigi, bir det kepge).
• Oniki det tth gtli ve biggi.
• Sekiz det blik gtli ve biggi.
• Bir tnesi muhkkk kügük olink üzere gelik tencere seti.
• Mkrn pisinnek igin büyük ve derin bir tencere.
• Diklüklü tencere.
• IJg clet gcir^f tkimi (her biriride bir grşf bir nevresim ve iki det ystik kilifi olmli).
• Iki det hcivlu tkimi (her biriride iki det büyük bnyo hvlusu, iki det el hvlusu, iki det misfir hvlusu olmli).
• Iki det bornoz.
• Kettle, mutfcik robotu ve ekmek kizrtm mkinesi.
Ustte. Pslnmz gelik ltlik; 1.700.000 TL.,

“Evlenecek oln çiftler mgzmizd begendikleri ürünleri (porselen yemek tkimi, brdk tkimi, gtlbigk tkimi, geşitli porselen, kristl vey günüis ksesurlr) segivorlr ve birlikte segilen ürünlerin listesini hzirliyornz. Listede ürünlerden kg det istendigi, fiytln ve listenin süresi, hepsi belirtiliyor. Arzu ederlerse dvetiyelerinin igine mgzmizd evlilik listelerinin bulundugunu belirten, bizim “Hediyenizi Berber Segmeye Dvet Ediyoruz ” şeklinde hzirldiginuz mgz krtlrmnzi d koyuyorlr. Bunu sozlü olrk d duyurbilirler. C»cnc; giftlere hediye link isteyenler mgzmiz geliyorlr ve onceden hzirlnmiş oln listeden istedikleri prgln istedikleri dette stin liyorlr. Stin ln kigi hediyeyi berberinde gotürebilir y d biz yeni evlilere belirtilen süre sonund hepsini birlikte gonderebiliriz. Bence liste en gey dvetiyelerin gonderildigi trihte hzirlnnnş olmb. Tvsiyemiz dügtinden 1 y once.
Evlilik listesi syesinde evlenecek oln kişiler begendikleri eşylr ship oluyor ve isin mddi yonunü düşunmek durumund klmiyorlr. Hediye lnlr ise hediye ettikleri ürünün begenileceginden ve kullmlcgmdn emin oluyorlr. Zten segilmiş oln ürünler rsind hngisi bütgelerine uyrs onu stin liyorlr. iki det porselen tbk d olbilir, üg det brdk d olbilir. Ypiln glişmnm mnevi yonü de onemli; bir bütünün prglrim lrk yeni evleneceklere herkes birlikte destek vermiş oluyor. Iki tbk, üg brdk derken tkun tmmlnmiş oluyor. Aslmd bu kvrm bizim kültürümuzde de vr. Bir nevi “imece” ypilmiş oluyor. şhsen son derece medeni buluyorum. Geng giftler genellikle dh sde ürünleri tercili ediyorlr. Tbü ki bu segim kiginin zevklerine, evinin dekorsyonun gore degişiyor. Tvsiyem fonksiyonel ürünleri tercih etmeleri”.

EVLİLİK LiSTESi YAPAN MAGAZALAR
• Vkko: tstikll Cd.. 123125. Beyoglu, Istnbul. Tel: (0212) 251 40 92. ‘
• Villeroy

Romeo \u0026mp; Juliet: Düğün Hzırlıklrı Tkvimi

Düğün Hzırlıklrı Hberleri

KIZ ÇEYİZİ EKSİK LİSTESİ – hcemo – Blogcu.com

evlilik_hzirliklri_dugun_hzirliklri_listesi_es_seciminde_dikkt_edilecek_hususlr_h278.jpg

Yorum Yaz