Ünlülerin Sonbahar Kış Trendleri

STİL MÜKEMMEL ÇİFTİNİZİ BULUN

Çift mterylli elbiselerinizi ylın htlı çntlrl tmmlyın.

KENDİNİZİ YENİLEYİN!

Yeni yıl, yeni bir siz ve yeni mod hedefleri. Bştn şğıy büyük bir değişikliğe gerek yok. Görünümünüzü siz olmktn çıkrmdn dh şık bir hle getiren bu kıllı prçlrı günlük kombinlerinize dhil edin styling burcu çm.

Hft Sonund

Lüks deriler ve süetler günlük kombinlerinize dh çrpıcı bir görünüm ktcklr.

Eğer çbsız bir şıklık yklmk istiyorsnız sizi sıccık tutck yün kzk, bilekte biten jen ve etnik desenli ksesurlrdn yrdım lın. Mükemmel bir güne hzır olun.
[gllery ids="104070,104069,104068,104071,104073,104072,104074,,104075,104078,104077,104076,,104080,104079,104081,104083,104082,104084,104086,104085"]
ÇANTA

Ofiste

Siyh ve toprk tonlrındki tkımlrınızı rflrın rk kısmın koym zmnı geldi. Artık ofise giderken dr kesim ve bol pç bir model y d lışılmışın dışınd çık tonlrı tercih edin.

Evde ipeksi, rht bir tkım, pijm y d benzer bir kombinle kuğu gibi süzülmek vrken neden eski yog pntolonunuzl dolşsınız ki? Ltte’nizi yudumlrken tıpkı eski Hollyvvood yıldızı gibi görünün.

Rndevud

Kıvrımlrı belli eden çizgili mini elbiseler vey bcklrı uzun gösteren İspnyol pç pntolonlrı tercih edin. Bu hit prçlrı ışıldyn ve metl detylı topuklu ykkbılrl tmmlyrk dh cezbedici bir hle getirin.

Spord

Hreketleri doğru şekilde ypmıyor olbilirsiniz m en zındn spor esnsınd en iyi giyinen olmy dy olbilirsiniz. Grfik desenler, klp tışını hızlndırn renkler ve şık bir su şişesi ile bun ulşın.

AYAKKABILAR

Deri ve kuçuk. 499 Tl,

İçin Mody Uygun Krrlr

Spor gitmek y d dh sğlıklı beslenmek zor krrlr olbilir. Am eski mod pntolonlrınızdn kurtulmk ve simsiyh giyinmeyi bırkmk çok d zor değil., en trz yılınız olsun!

Trzımı Güncel Tutmk İçin Zmnsız Bir Çnt Alcğım

El çntlrın bir şns verin. Grfik çizgiler, ışıldyn süslemeler y d desen konusund dh cüretkr olbilirsiniz. Elinizde tşımk istemediğinizde, nınd çntnızın içine koybileceğiniz bu portföyleri her n ynınızd bulundurbilirsiniz.

Kıvrımlrımı Gizlemeyi Bırkcğım

Bştn yğ giyilen kzklr vücudu srmdn htlrımz dikkt çeker. Şekilli bir peplum ise kıvrımlrı orty çıkrrk ho; bir görünüm yrtır. Kşmir kzk, 439 TL, MAX&Co.; (0212) 345 57 31.

Süet kemer, (0212) 345 68 28.

BU YIL… Seksi (Am Çok Seksi Olmyn) Bir Rndevu Kombini Seçeceğim

Dlı Fzl Tkı Tkcğım

Trzınız son dokunuşu, gösterişli bir çift küpe ile ypın, ister omuzlrınız kdr uznn pırıltılı isterseniz metlik ve gösterişli bir çift kullnın. Yüzünüzün ve gününüzün ydınlncğını grnti ediyoruz.

Modnın yeni n renkleri oln fıstık yeşili ve Brbie pembesi enerjileriyle kıyfetlere gösteriş ve ironi ktıyor. Dikkt çekici m çbsız bir görünüm için slş ve umursmz bir tvır tkının.

Kırmızı giyin. Sıck tonuyl bu renk, insnlrın bir liderde rdığı özellikleri vurgulr: Güç, tutku ve iktidr! Modern bir görünüm yklyın. Ofise uygun modern bir siluet için diz üstü bir elbise giyin. Bu iddilı tonu bir miktr kullnmk istiyorsnız sdece kıpkırmızı bir çnt tercih edin.

Aykkbının Peşine Düşeceğim

Bbetler çok gösterişsiz ve stiletto’lr çok cılı geldiği zmn lçk topuklu y d klın topuklu ykkbılr kullnın. Seksi dntel süslemeler y d eğlenceli desenlerle kullnıldıklrınd bu ykkbılr yüksek topuklrı gölge de bırkcklr.

Alp’lerin göz lıcı gece mnzrsını çğrıştırn bu elegn mvi tonu cool’luğunu korurken ynı zmnd d büyülüyor

NEDEN SEVİYORUZ? Çok yönlülükten bhsedelim. Klsik siyh gibi bir rk plnd klıp görünüme kolyc uyum sğlr. Ayrıc hipnotize edici derinliğiyle de göz zevkinize hitp eder. NASIL KULLANMALI? Bu rengi yksı kurdeleli bir bluz y d bir oyunck yıdn kırpılmış gibi durn pelüş bir ceket gibi mizh nlyışın ship prçlrd kullnın. Toprk yeşili y d derin bir ltın tonuyl birleştirerek hfif 70’leri nımstn bir görünüm yklybilirsiniz. Aynı zmnd modern, sofistike ve şşırtıcı bir krışım elde etmiş olcksınız.

Yorum Yaz