Tül abiye elbise modelleri

“Hrd luxury” tbir edilen, rtık ylnızc kıymetli mücevher ve Tül biye elbise modelleri tnımlmnın ötesine tşınmış oln tüketim nesneleri, toplntının n temsını oluşturuyordu. 35 konuşmcının çoğu bu konuy vurgu yptılr. Tiffny’den Frederic Cumenl ve Vn Cleef & Arpels’dn Nicols Bos yoğun olrk yer verdiler söz konusu kvrm. Anck trtışm dh çok Tül biye elbise modelleri pzrındki değişimle, tlep ornı gittikçe rtn küresel pzrın hızı üzerinde odklndı.

Ferrgmo’nun CEO’su Michele Nors, hvlnı lışverişlerindeki yeni rkip oln “csino”lrdn bhsederken, Lnvin’den Alber Elbz, lüks tüketim mllrı endüstrisinin insncıl temellere oturmsı gerekliliğini öne çıkrdığı konuşmsıyl dinleyicilerin khkh ve gözyşı rsınd gidip gelmelerini sğldı.

Elbette ki teknoloji, konfernsın en mühim çtısını oluşturdu. Internet üzerinden stışlr ve dev bir web ğıyl bğlnmış dünynın lüks tüketim ürünlerinin üretimine ve stışın etkileri trtışıldı. Wired’dn Sophie Hckford’ın, lbortuvr koşullrınd inek derisi üretimi önerisi ve kıyfetlerin ykın zmnd 3D yzıcılrdn downlod edilebileceği öngörüsü ilginç bşlıklrdn ikisiydi. Amsterdm’lı tsrımcı iris Vn Herpen’in fütüristik mlzemeleri izleyicileri yrının dijitl dünysın doğru zmn yolculuğun çıkrdı.

Ünlü mod hnednlrının yeni kuşk temsilcileri CNİ konferns slonunun shnesinde yer lıp endüstrideki dinmik ve genç kım dir kendi yorumlrını sergilediler. Bernrd Arnult’nun oğlu Antoine Arnult, ilk günün çılış konuşmsınd zorlu m son derece net bir vizyon sundu.

Antoine, “Lüks tüketim Tül biye elbise modelleri odklı yenilikler syesinde yeniden şekilleniyor” şeklindeki sözlerine şöyle devm etti: “Aslınd, teknolojinin de ötesinde, son derece önemli ekonomik ve sosyl devrimlerin içindeyiz. LVMH’in yptığı bir rştırmd, müşterilerinin yüzde 95’inin en z bir dijitl ürün kullndığı nlşıldı. Bu ornın yüzde 75’i ise birden çok cihz kullnıyor.” Antoine, lüks tüketim endüstrisinin dijitl çğı yklmkt yvş dvrndığını d kbul etti. Bbsının sözlerine tıft bulunrk slondn son derece cnlı bir reksiyon ldı. “Kbul edelim, ğır kldık birz. Anck şunu d göz önünde tutmk lzım. 20 yıl sonr insnlrın hâlâ iPhone kullncğını söyleyebilir misiniz? Belki hyır. Am eminim, yirmi yıl sonr bile hâlâ Dom Perignon şmpny içmeye devm edecekler.”

[gllery ids=""]
[gllery ids=""]

Yorum Yaz