Trendyol elbise modelleri

BİR BASARI HİKAYESİ

Türkiye’nin en genç kdın girişimcilerinden Demet Mutlu’yl sdece Trendyolu konuşmdık; online lışverişten bşrılı bir kriyer shibi olmy kdr pek çok ilhm veren ipucu öğrendik.

TRENDYOL HAKKINDA

Trendyol; tekstil, ykkbı, kozmetik, tkı, st, çocuk, ev ve yşm, tsrım & luxury n ktegorilerinde hizmet veriyor. Demet Mutlu, Türkiye’de “mod e-ticret”ten lışveriş ypn kdınlrın yüzde 80’inin Trendyol’u tercih ettiğini

BAŞARIYA GİDEN YO RİSK ALMAKTAN GECE

Fortune dergisinin “Dünynın En Güçlü 10 Kdın Girişimcisi” rsınd gösterdiği 35 yşındki Demet Mutlu’nun, Hrvrd Üniversitesinden Trendyol’ uznn bşrı hikyesi ve sonrsı gerçekten ilhm verici. Mutlu, “girişimci olck kişinin tıpkı bir sporcu gibi disiplinle çlışmsı gerekir” diyor.

Demet Mutlu’nun herkese modyı ulştırm, kendi deyimiyle modyı demokrtize etme fikrinden yol çıkrk Bebek’teki evinin slonund temelini ttığı hzır giyim üzerine e-ticret sitesi Trendyol, bugün sekiz milyon üyesi, 700 çlışnı ve büyük ytırımcılrıyl sektörde lider konumd.

“Aslınd hedefim ill girişimci olmk değildi.

Sdece dünyd etki yrtmk istiyordum,” diye nltn Demet Mutlu’nun mcın ulştığı ve etki yrttığın şüphe yok.

Amerik, Jpony ve İsviçre’deki globl şirketlerde finns ve pzrlm lnlrınd çlışn Mutlu, Hrvrd’dki öğrenciliğini yrım bırkck kdr tutkuyl sılıyor Trendyol’ ve yoktn vr ettiği mrksıyl bugün günde bir milyon kişiye ulşıyor.

ELLE: Kurulduğundn bu yn Trendyol nsıl gelişti?

DEMET MUTLU: Bugün iki binden fzl mrk ve tedrikçiyle çlışıyoruz. Türk tsrımcılrıyl çlışmk d çok güzel. Tiger Globl ve Kleiner Perkins ytırımlrıyl hedeflerin üstünde bir performns sergileyerek hızlı bir şekilde büyüdük. Ayrıc modgrm.com sezon sitemizden de çok iyi geri dönüşler lıyoruz.

Mill by Trendyol koleksiyonunu genişlettik, özellikle önümüzdeki dönemde çok güzel işbirlikleri ve koleksiyonlr orty çıkrmk için çok çlışıyoruz.

TÜRK İNSANI VE ONLINE ALIŞVERİŞ

ELLE: Online lışveriş ypm fikrinin Türkiye’deki gelişimi hkkınd ne düşünüyorsunuz?

D.M.: Türkiye’de bu sektörün hl gelişmekte olduğunu görüyoruz. Türk kdınlrı dokunrk lışveriş ypmy çok lışmışlr nck bu konsepte de giderek yk uyduruyorlr. Online lışveriş, özellikle Andolu’d her mrky ulşmyn tüketicilere büyük vntj sğlıyor. Örneğin modgrm.com sitesinden sipriş verilen ürün en geç 48 st içerisinde yerine ulşıyor.

ELLE: Siz, yoktn bir şey vr ettiniz. Risk ldınız. Girişimci olmk isteyen gençlere önerileriniz neler?

D.M.: Biz ekip olrk yoktn yeni bir mrk yrttık ve gerçekten soyluyor.

Büyük özveri ve zimle çlıştık. Bşrısızlığ odklnıp yol çıkmyı doğru bulmuyorum. Bşrıy giden yol risk lmktn geçiyor. Girişimci dylrın işlerini çok sevmelerini, sl vzgeçmemelerini öneririm. Girişimci olck kişinin tıpkı bir sporcu gibi disiplinle çlışmsı, zyıf ve güçlü yönlerini bilerek bun göre sğlm bir ekip kurmsı lzım.

DEMET MUTLU VE MODA

En çok tkip ettiği online lışveriş siteleri hngileri? ‘Nstygl, net--porter ve sos.com’u beğeniyorum. Hem ürünleri hem çekimleri hem de pzrlm strtejileri oldukç bşrılı. Ayrıc bu sitelerin CEO’lrıyl d tnışıyor, globl sektör toplntılrınd bir ry geliyoruz. ’ Beğendiği yerli ve ybncı mod mrklrı hkkınd Isbel Mrnt, Mje, Kooples, J. Crew, Zr, Lnvin, Alexnder Wng, Hkn Yıldırım, Mybestfriends en çok tkip ettiğim isimler rsınd. En çok New York, Londr ve Pris’ten lışveriş ypıyorum.

Grdırobumdys Mill by Trendyol ve Modgrm mrklrındn prçlr vr” diyor.
Trendyol Abiye Elbise Modelleri – En Mod Box, Mod, Mod … 3KMod

[gllery ids=""]

Trendyol Abiye Elbise Modelleri – En Mod Box, Mod, Mod … 3KMod

Trendyol Abiye Elbise Modelleri – En Mod Box, Mod, Mod … 3KMod

Trendyol Mezuniyet Abiye Modelleri – En Mod Box, Mod, Mod … 3KMod

Trendyol elbise modelleri | Abiye modelleri 3KMod

Mill By Trendyol elbiseleri | elbise | Elbise Meknı 3KMod

Trendyol elbise modelleri – Abiye modelleri 3KMod

Mill By Trendyol elbiseleri | elbise | Elbise Meknı 3KMod

Trendyol elbise modelleri | Abiye modelleri 3KMod

Yorum Yaz