Swarovski Taşlı Elbise Modelleri

SWAROVSKI’DE HERKES İÇİN BİR ŞEY VAR

Mrknın işbirliklerini birçok büyük isim tkip etti. Christin Dior, Jcques Fth y d Els Schiprelli gibi en geleneksellerden Mry Ktrntzou, Christopher Kne y d Hüseyin Çğlyn gibi dh çğdşlr kdr. 1962’de Mrilyn Monroe, bşkn Kennedy için şehvet dolu bir şekilde “Hppy Birthdy” diye fısıldyrk şok etkisi yrtmıştı. Jen-Louis Berthult imzlı ince kristllerle bezeli elbisesi de döneme dmgsını vurmuştu. Bu elbise 1999 yılınd bir çık rtırmd 1.26 milyon dolr yeni lıcısın gitti.

SWAROVSKI, SANAT SAHNESİ VE MODAYLA YAPTIĞI İŞBİRLİĞİNİN YÜZ YİRMİNCİ YILINDA, BUGÜNLERDE ÇIKACAK BÜYÜK BİR KİTAPLA TEKRAR GÜNDEMDE.

Swrovski’nin dönüştüğü şey. 1895 yılınd TyroFın göbeğinde kuruln bu ile şirketi bugün kurucusu Dniel’in torunun torununun küçük kızı Ndj Swrovski trfındn yönetiliyor. 120 yıldır innılmz prlklığ ship bu kristller, tsrımcılrı tekeli ltın ldı ve üzerine ısrrl ypışn “kitsch” engelini kırıp geçti. Rizzoli trfındn İngilizce yyınlnn 218 syflık büyük kitbın syflrını krıştırırken, bu Mrk bizim hberimizin bile olmdığı bunun gibi binlerce kült imj üretti.

Podyumlrd, shnelerde y d sinem ekrnlrınd: 70’lerdeki Elton John’un ışıklı kostümü, “Kleoptr” filminde Elizbeth Tylor’ın sçındki süslemeler y d “Titnik”te Kte Winslet’in elbisesi, Alexnder McQueen’in çılgın “Armdillos” ykkbılrı y d Mrgiel mskeleri gibi birçok mihenk tşı, ünlü mod eleştirmeni Suzy Menkes’in önsözünü yzdığı bu kitpt gün yüzüne çıkıyor.

Cnnes Film Festivli esnsınd Swrovski süitinde buluştuğumuz Sienn Miller mrkyl oln özel ilişkisini şöyle nlttı: “Herkesin Swrovski’yle bir ilişkisi vrdır, çünkü hute couture’d y d elbiselerde gördüğünüz çoğu kristl onlrın üretimidir. En iyi isptı: Krdeşimle berber yrttığımız mod mrksınd bizim giysilerimizi de onlr yptı.” AvusturylI şirket, tsrımcılrın ve oyunculrın kulğın fısıldmy devm ediyor.

Swrovski: Celebrting History of Collborvons ın Fshion, Jewelry, Performnce nd Design, Deborh Lndis ve Vivienne Becker (Rizzoli Interntionl Publictions).
[gllery ids=""]

Yorum Yaz