Son trend güzellik ürünleri

Cildini “Duru”l

Tbi Bdem Grnülü, tvsiye edilen yğlrl krıştırıldığınd ntioksidn ve E Vitmini içeriğiyle cildini ölü hücrelerden kurtrıyor ve dh sf, duru görünmesini sğlıyor.

9 S.O.S Bkım

Cosmed Dy to Dy Vnilylı Nem Mskesi, cildin ihtiyç duyduğu nemi gözeneklerine hpsediyor. Kyboln nem dengesini cilde geri vererek sğlıklı bir görünüm kzndırıyor.

10 Koyu

Hlklrdn Kurtul

Grnier BB Krem Göz Roll- On, BB krem ilesinin en yeni üyesi. Cildi eşitleyip pürüzsüzleştiren minerl pigmentler syesinde yorgunluk izlerini bir klemde siliyor.

11 Tolernsını Arttır

Bioderm Sensibio Tolernce Plus, cildindeki şırı hsssiyeti nötrlize ediyor. Cildin fizyolojik tolerns eşiği yükseliyor ve cilt yeniden onrılıyor.

12 Yumuşcık Sçlr

Biopoint Orovivo, yumuşcık sçlrın güzellik iksiri. Argn, yer bdemi ve keten tohumu yğındn oluşn serum, sçını iklim şrtlrın krşı koruyor.

13 Soğuk Hvy Krşı

Neutrogen Kış Aşkı El Kremi, tek bir dmlsıyl çok kuru ve çtlmış ciltleri nınd yumuştıyor. Üstelik 24 st boyunc etkili oluyor.

14 Kılcl Onrım

Shiseido Bio Performns Glow Revivl Serum, cilt görünümünü etkileyen cilt tonu, dokusu ve yüz htlrının sıkılığını korumk için kılcl dmrlrını besliyor.

15 Gençlik Aşısı Gibi…

REN V-Cense Youth Vitlity Dy Crem, Clbrin portklındn elde edilen C Vitmini ve kök hücre ile cildin koljen oluşumunu destekliyor.

16 Cilt Detoksu

Esthederm Hücresel Su Spreyi, içeriğindeki ATP, krnosi ve minerl tuzlrl cildin enerji ve gençliğini korumy yrdımı oluyor. Ciltte detoks etkisi yrtıyor.

17 Tırnklr Kptıcı Oje

Flormr CC Primer Ojeler, CC kremlerin gücünden ilhm lıyor. Tırnklrının elstikiyetini ve direncini yeniden kznmsın yrdımcı oluyor.

18 Cilt

Kuruluğuyl Svş

Eu Thermle Avene Trixer Nemlendirici Bkım Kremi, kışın dh d kötüleşen cilt kuruluğu, kşıntı ve enflmsyon krşı etkili bkım sğlıyor.

19 Pürüzsüz

Mkyj

Kryoln HD Micro Primer mkyjı pürüzsüzleştirip, gözenek görünümünü ve ince kırışıklıklrı kptıyor. Mkyjın klıcılığını rttırıyor.

20 Dökülmeyen Prlk Sçlr

Biobls Sç Dökülmesine Krşı Şmpun hem sç dökülmesini engelliyor, hem de sçlrı sğlıkl ışıl ışıl prltıyor. Günlük kullnım için uygun.
Son Trend: Orgnik Güzellik Kişisel Bkım Mhmure Güzellik 3KMod

[gllery ids=""]

Yorum Yaz