Sivilce Nasıl Geçer Doğal Yöntemler

sivilce nasil gecer dogal yontemler 2

Bynlrımızın htt erkeklerimizin de ve her yş grubundki kişilerin en büyük sorunlrındn birisi oln cilteki sivilceler cildimizin en büyük oln sorunlrındn birisidir. İnsnlrı olumsuz yönde etkisi ltın ln sivilceleri nsıl geçiririz sorusunun cevbını sizlere yzımızd nltcğız.

Cildimizdeki bu sivilcelerin bşındn beslenme bozukluklrı, bzı ilçlrın yn etkileri, hormnsl düzensizlikler, ciltteki gözeneklerin bzı sebeblerden tıknmsı gibi fktörlere bğlıdır. Sivilceleri yok etmek için tedvi yöntemleri vr olduğu gibi doğl mlzemelerle evde uygulybileceğiniz yöntemlerde vrdır. Çünkü ilç tedvilerinini yn etkisi olm ihtimlini de göz önünde bulundurmk gerekir. Sivilcelerimizin boyutu çok fzl değilse eğer doğdki ürünlerle sivilcelerimizi yok edebiliriz.
[gllery ids="104967,104968,104969,104970"]

Bu doğl ürünlerin bşınd ntibkteriyel özelliğe ship oln trçın ve bl cildinizi derinlemesine temizlediği gibi cildi kirden rındırrk ilerdeki zmnlrd d oluşumun fırst vermez. Bl ve trçın mskesiyle cilt temizlenir, prlk bir görünüme kvuşur ve sivilceleri iyileştirilir. Bu krışımı hzırlmk için ise

.2 yemek kşığı bl ile 1 çy kşığı trçını krıştırın.
.Bu krışımı diresel hreketlerle sivilcelerin olduğu bölgeye sürüp 20 dkik bekletin.
.Ardındn yüzünüzü ılık suyl yıkyıp durulmnız yeterli olcktır.
Bu yöntemin hricinde içinde lf hidroksi sidi oln elm sirkesi cildimizi temizler, ölü hücrelerden rındırır ve kn dolşımını hızlndırrk cilde prlk ve yumuşk bir görünüm verir. Ayrıc cildin pH değerinin dengelenmesini sğlr. Bu krışımı şöyle hzırlybilirsiniz.
.1 brdk suy çeyrek brdk ölçüsünde elm sirkesi ekleyin.
.Suyl seyrelttiğiniz elm sirkesini pmukl diresel hreketler yprk cildinize sürün. Günde 2 def bu mske ypılbilir.

Elm sirkesinin cilt üzerindeki etkisinin rtmsı için su yerine demlenmiş yeşil çy d kullnılbilir. Yeşil çy ntioksidn özelliğe shiptir. Bu syede cilt dh sğlıklı ve prlk bir görünüme ship olbilir.
Gözeneklerin tıklı olmsı, sivilceye neden oln bkterilerin üremesine neden olur.

Bunun içinde cilt için hzırlnn özel losyonlrl cildimizi temizlemek gerekir. Abyrıc ir vey iki çy kşığı krbontı yrımdolu çy brdğın ktın, iyice krıştırın ve yüzünüze sürün. Krbont, cildinizi temizler ve sivilce oluşumu tetikleyen ölü hücreleri ortdn kldırır. Çünkü krbontın sivilceleri kurutucu özelliği bulunmktdır.

Bunun hricinde portkl, mndlin, limon gibi meyve sulrını sivilcelerin üzerine ve çevresine sürerek yrım st bekletip sonr ılık suyl yıkmk gerekir. Bu nrenciye sulrı sidik özelliğe ship olup sivilcelerin iyileşme sürecini hızlndırmy yrr sğlr.

Yorum Yaz