Sıradan Bir Kıyafet Nasıl Şıklaştırılır?

Merhb, Elif ben! Bugünkü yzımd, eminim hepinizin dolbınd bir tne sıkıcı bir elbiseniz vrdır. o öyle sıkıcı bir elbisedir ki; çok sırdndır, çok vsttır m bir yndn d giymesi çok koly bir elbise olduğu için her zmn insnın eli on gider m ‘şun şöyle bir şey ols d..’ Npsm d dh ben bu elbiseyi hvlı hle getirsem?’ diye düşünürsünüz. düşünürüm, düşünürsün, düşünürler…

Yni hepimizin böyle bir elbisesi vrdır. Peki, siz böyle sırdn bir siyh elbiseyi nsıl hvlı hle getirebilirsiniz? Merk edenler peşimden gelsin! Cevp bsit! Cevp: Aksesur! Cevp: Detylr! Peki, biz bunun için hngi detylrı kullncğız? …… :)

Aykkbılr. . Çntlr . Aksesur – m kolye. . Şpk . Şl Yni; boynumuz, bşımız, kolumuz yklrımız giyeceğimiz şeyler, bir elbiseyi hvlı y d tırrt sıkıcı kılmktki yrımı yrtıyorlr.
[gllery ids=",,104212,,104213,104214,,,,104215,104216,,,,104217,104218,,104219"]
Peki, şunu sorbilirsiniz: Neden ksesurlrd – tkı diyelim – Neden tkılrd kolye? Evet hklısınız; bileziği, küpeyi ve yüzüğü eleyip kolyeyi seçtim çünkü kolye elbiseye en ykın oln ve dikkt çekme kpsitesi ile slınd bizim elimize sıl kozu veren. Evet, şimdi kocmn küpeler htt tek trf tkmlr çok mod onlr d işinize yrycktır. m genel olrk sezonsuz konuşuyorsk eğer bşlığımız kolye olmlı! Kolye derken öyle bir tne ucund minicik bir süs fln öyle bir şeyi kst etmiyorum.

Tm tersine olbildiğince dikkt çekecek ve iddilı kolyelerden bhsediyorum. Dikkt! Bkın bu stil ipucu çok çok önemli! her zmn işinize yrr, cebe tın! Ne yk giyiyorsnız kolyeniz o yk ile prlel olmlı Yni; eğer bunun gibi bisiklet yk bir şey giyiyorsnız kolyeniz de bununl prlel olmlı yni, mesel V yk bir şey giydiğinizde yuvrlk kolye tkrsnız; cık! Bu htlı! Çünkü görüntüye bkın: Burd bir V yk, burd bir yuvrlk yni bir prlelsizlik vr.

Gözü rhtsız eden bir şey vr ord, çizgilerde Mesel ynı şekilde yuvrlk yk bir şey giyiyorsnız d uzun bir şey giymeyin böyle nlmsız bir çizgiler krışıklığı olcktır. Ben size Mngo’dn bu sırdn elbiseyi seçtim! Am slınd öyle bir elbise ki her vücut tipi insn uyck bir elbise! zten bu yüzden onu seçtim! TL’lık bu siyh, hiç bir esprisi olmyn bu elbiseyi nsıl kolyelerle hvlı hle getiririz? Size tne kolye seçtim. Benim en fvorimi sorrsnız, ben ., Mngo’dki böyle iri tşlı oln kolyeyi beğendim. Kendisinin içerisinde de siyhlr olmsı snki ‘özel o elbise için lınmış’ gibi duruyor.

Diğer kolyelerden… gene Mngo”dn numryı beğendim. Çünkü Mrni kolyelere benziyor. O yüzden benim direkt göz bebeğim oldu. Hh! Bu rd şğıy yorumlr bu ksesurlrdn tm tne söylüyor olcğım. Beğendiklerinizi şğıy yorumlr yzmyı unutmyın. O yüzden yzınun bundn sonrki kısmını seyrederken hngisi fvorim? hngisini şğıy yzsm cb? diye düşünün! ‘Ben bu Zor’ Bu Zr kolye choker’ı ile birlikte by hoş duruyor onu çok beğendim, frklı olmsı hoş. Bu rd, eğer bu ksesurlrın fiytlrını merk ediyorsnız Hepsi, tek tek, linkleriyle, fiytrıyl, mrklrıyl birlikte çıklmd!

Bury ‘ini de yzrk, gözünüzü doldurmk istemedim. O yüzden hepsini şğıy yzdım. Fiytlrını merk ediyorsnız, bkcğınız yer bu şğısı Elimizdeki bir diğer koz: Aykkbılr! Elbette ki en dikkt çeken, en merk ederek bktığımız özellikle kdının kdın bktığı şey: Aykkbıdır! Yln mı? Sizin için tne ykkbı seçtim Şu ykkbıy d bktığınızd hepsi birbirinden frklı teki ince topuklu, teki sivri burunlu teki küt burunlu, teki klın topuklu, teki dolgu topuklu, teki renk teki düz renk – her şey vr! Eminim, bir tnesi sizin zevkinize göredir. Aykkbılrdn hngisini beğendiğinizi; ister numrsı ister mrksı, ister trifi ile şğıy yorumlr yzmyı unutmyın. Benim fvorimi sorck olursk Bence numrlı, Zr fırfırlı bbet çok çok ttlı Bunu yzınd kışınd giyebilirsiniz. Kışın yüksek den – ben böyle – den çorplrı beğeniyorum. klın olduğu için hem frikik vermiyor hem bcğı dh güzel gösteriyor.

Bu böyle klın bir çorpl bütünleşerek htt uzun bir çizme gibi bile durbilir. Bence çok ttlı bir ykkbı bu numrdki fırfırlı bbet Bir diğeri Elle’den bu numrlı ykkbı Ben bu süet ykkbılrı seviyorum. Böyle hni; klın topuk, bğcığı, süet oluşu işte böyle dh sivri, küt burnuyl Bence bu çok zrif ve her zmn giyebileceğin bir ykkbı. en çok bunu sevdim! Dh böyle dvete gidiyor olsydım… Mngo’dn bu numrlı ykkbıyı tercih ediyor olbilirdim. Bu rd yni konumuz bunl lklı değil m prntez çıp söylemezsem çtlrım! Bu sezon ne sivri, ne de yuvrlk bu sezon; yuvrlk şekilde kütleşen ykkbılr mod işte bu sezonun en fvori burnu slınd bu. Siyh bir elbiseyi hvlı hle getirmekte kullnbileceğimiz bir diğer koz: Çntlr! Size tne çnt seçtim. hepsi bir birinden hvlı! dikkt ederseniz çnt seçimimde renklere oyndım! çünkü zten üstünüzde siyh bir elbise vr Gidip de siyh bir çnt ile sıkıcı hle getirmenin mntığı ne yni?

Biz tm tersini ypmy çlışıyoruz! O yüzden leoprdn mvi renge kırmızıdn çizgilere size bir çok renkte çnt modeli seçtim! iki tne çntyı d siyhtn seçtim çünkü: ‘Ben renkli çnt kullnmk istemiyorum yni’ ‘Mecbur muyum krdeşim?!’ diyenlere… siyh çnt önerdim! Am bu siyh çnty bktığınızd ikisinde de; tekinde fiyonk, tekinde de metl tutm ksnı ile oldukç hoş çntlr Benim fvorimi sorrsnız; zor bir seçim m ben bu numrdki hyvn desenli olnı çok sevdim. numrdki çntdn zten bende vr! m bu rengi değil dh böyle vizon rengi bende vr. Bu mvi, süet dokunuşlu, Zr çntyı beğendim. çünkü bunu lcivertlerle, fümelerle, siyhlrl her şey ile giyebilirsiniz. Bir diğeri de ‘teki ponponu sevdim çıkçsı. ‘nın d bu kırmızı bnt geçişi güzel bir hreket ktmış o elbiseyi şıklştırcktır. Hoş bir dety! Ve geldik elimizdeki son koz! son kozumuz: tne! htt tne! Bir tnesi güzel bir şl vey etol! Etol nedir? Bu omuz tılnlr! Zr’d gördüğüm bu küçük ince fulr m burd d çiçek ksesurı oln bu fulr BA-YIL-DIM!

Gerçekten hemen gidip lmk istiyorum. htt online mı sipriş etsem diye düşünüyorum. bunun ynı zmnd siyhı d vr. Niye siyhın üzerine siyh önereyim ki? Ben dikktleri çekmeye çlışckönerilerde bulunmy çlışıyorum size eğer siyhın üzerine siyh bir şey önerseydim zten renkler birbirlerini yutck kendini göstermeyecekti o yüzden ben size bu vişne, şrp rengi ince fulrı beğendim. Renkli kullnmk istemiyorsnız; hyvn desenli kullnmk isteyebilirsiniz! Zr’dn bu diğer ince fulr d bu işi görecektir! Çok çok Prizyen bir stil trzı ktcktır! Kürk etoller her zmn mod bu sezon dh d mod! bir çok defilede, htt burdn böyle küçük fiyonkl bğlnnını gördük. o yüzden lmnın, tkmnın tm zmnı! Zr’d oldukç çok çeşit htt renkli çeşitler de vr. Ve tbii ki şpk! Şpk kdr bence bir insnı sil gösteren ksesur ndirdir. yni en sıkıcı; böyle beyz tshirt, jen y d bu siyh elbise gibi bir şey giydiğinizde on sniyede hv ktck, koly bir ksesur rıyorsnız ‘Ay nsıl bir kolye lyım?’, ‘Ay nsıl bir şey?’ geçirin bir şpk, bitsin oly!

Rumisu eşrplrı! Rumisu benim çok sevdiğim bir mrk. kız krdeşin, enfes çizimlerle donttığı ipek ve pmuklu tsrımlrı vr. Ben size Rumisu’dn bu şlı/eşrbı beğendim. Desenleri ile hrik! Evet fiytı ucuz değil: TL m x boyutund ipek bir eşrp ömür boyu kullnırsınız. Çok doğru bir ytırım olduğunu düşünüyorum. ilgilenenlere burdn duyuruyorum! işte bunlr, tne, sırdn bir elbiseyi, kıyfeti bir nd hvlı hle getirecek ksesurlr Dilerim bu yzıyu beğenmişsinizdir. en zındn tneden bir şeyi beğenmişsinizdir diye düşünüyorum.

Beğendiğiniz ksesurı şğıy yorumlr yzmyı unutmyın! Böylelikle görelim kim neyi beğenmiş? ben neyi beğenmişim? sen neyi beğenmişsin? şğıd yorumlrd görelim! yzıyu beğendiyseniz like edin demiştim di mi? Evet! Hl like etmediyseniz, lütfen edin:) Akıllı Alışveriş yzılrımd işte burd olduğu gibi stil tüyolrınd bulunuyorum. mğzlrdn ne lbilirsiniz, ne kdr lbilirsiniz, nsıl kombinleyebilirsiniz bunlrı nltıyorum. O yüzden siz de lışveriş sevenlerdenseniz ve elinizdeki pryı doğru şekilde kullnmk, hrcmk istiyorsnız ve stil shibi olmk istiyorsnız olmnız gereken yer bursı!! Ve sonrki yzılrd görüşmek üzere! Hoşçklın!

Yorum Yaz