Şık ve Güzel Giyinmenin Püf Noktaları

sik ve guzel giyinmenin puf noktalari 3

Şık ve Güzel Giyinmenin Püf Noktlrı

Herhngi bir sorun yşıyorsnız özellikle kombin ypmk konusund dolbınızd değerlendirme konusund lışveriş ypmk konusund bunlr d eksik görüyorsnız kendinizi, hiç kendinizi zorlmyın. Çünkü herkesin böyle bir isteğe yeteneğe ship olmsı gibi bir durum zten söz konusu dhi olmz. O yüzden ben vey bşk stil dnışmnlrın mutlk dnışmnızı tvsiye ederim. Asıl gelmek istediğim konu şu, kombin ypbiliyorsunuz m dolbınızı değerlendiremiyorsunuz. Sbh klktığınızd doğru şeyleri bulbileceğinizi düşünüyorsunuz m bun eğilim göstermek ve bunun için uğrşmk istiyorsnız size böyle 5-6 bşlıkt bzı şeyleri nltcğım. Umrım seversiniz. O zmn hemen bşlylım, ilk söyleyeceğim şey doğru bedende şeyler dolbınızd vr mı yni? Kilo vermiş olbilirsiniz, kilo lmış olbilirsiniz.

2022 Sokk Modsının En Trend Kombin Önerileri

[gllery ids="106654,106655,106656,106657,106658"]

Dolbınızd ki her şey şu nd bedenine oturuyor mu?

En önemli şeylerden bir tnesi bu burd bir yrgılm yok. Kilolumusunuz zyıf mısınız? Beni tnıyn herkes zten bilir ben böyle bir yrgının içerisine sl girmem benim için insn insndır. Doğru şeyleri giydiği sürece de çok stil shibi her beden de gözükebilirsiniz. Bu yüzden benim şurd demek istediğim şey şu, dolbınızd ki her şey bedeninize oluyormu?

İlk önce bunu tespit etmemiz lzım bedeninize büyük gelen şeyleri terziye vererek vey çok büyük geliyors ve düzelttiriyorsnız onlrı strk vey ihtiycı oln birilerine bğışlyrk dolbınızd her şeyi bedeninize olck şekile getirmeniz lzım. Eğer kilo ldıysnız d korkmyın üzülmeyin. Bedeninile brışın lütfen öğrenin bu geçici bir süreç de olbilir,klıcı bir süreç de olbilir. Bunu bedeninize ve kendinize hzırlyın oln şeylerden bir tnesi üzerinize tm oturn şeyler giydiğinizde insnlr sizin kilo lıp lmdığınızı slınd çok d nlmycktır.

Eğer ki bu geçici bir süreç de tbiki dolbınızd her şeyi verip tın demiyorum, onlrı kldırbilirsiniz m dolbınızd durmsın. Herkes bu süreçte kendinizi iyi hissediyorsnız bu bedeninize brışıksnız ve mutluysnız yny bktığınızd sizi çok fzl rhtsız eden bir şey yoks d küçük beden oln her şeyi dediğim gibi stın y d bğışlyın. Çünkü dolbınızd elinizi ttığınızd bu bn olmuyor demek dh morl bozucu bir şey. O yüzden dolbınızd her şey sizin bedeninize uygun mu ilk önce onu tespit etmeniz lzım.

Bu ilk mddemiz de h birde şöyle bir durum vr. Neyi sevdiğinizi bilmek yni stilinizi bilmek, zevklerinizi bilmek bunun için de tvsiyem, nçizne tbiki dnışmnlık lmnızı tvsiye ederim, m derseniz ki bunu ben bulmk istiyorum. Mesel işte böyle pileli eteklerden hoşlnıyorsunuz işte pembelerden hoşlnıyorsunuz, işte böyle hfif ışıltılı şeylerden hoşlnıyorsunuz ve birzcık romntik stili doğrulybilirsiniz. Öyle olunc hepsini birleştirip kendi trzınd stilinizi bulbilirsiniz. Aynı zmnd sizin zevklerinize uybilecek diğer prçlrı d bulbilirsiniz. Böyle olunc d dolbınız eklediğiniz her şey slınd sizin trzınız uygun size uygun ve sizin beğenilerinize uygun olur.

Böyle olduğund dolptki her şeyi sevdiğiniz için ne giyeceğim derdine düşmezsiniz. Aksine ldığınız her şeyi o nd giydiğinizde mutlu olursunuz. Bir diğer konu ise dolbındki günlükler yeterli seviyedemi ve her çeşide ship misiniz?

Evet bir diğer söyleyeceğim şey ise kesinlikle onu kesinlikle en önemli şeylerden bir tnesi ki dnışnlrımd çok gördüğüm şey bu dolbınızın orgnizsyonu. Yni demek istediğim şey birincisi renklere göre yırt etmenizi isterim, ikincisi ktegorizsyon ypmnızı isterim. Çünkü ktegorizsyon mesel etekler tek bir yerde toplnırs eteklerin hepsini görebilirsiniz. Hngisini giymeye krr verdiğinizde onu rmkl uğrşmzsın.

Aklınızd bir şey oluşmsını sğlrsınız o nd mesel bşk bir şeyi görüp, dh iyi uyrs mesel gideceğiniz yere onu d lıp giyebilirsiniz. Yni demek istediğim şey kzklrınız, ceketleriniz işte etekleri, pntolonlrı belli bir yerde toplnmsı, hepsi ktegorize hlde olsun ki dh koly bir şekilde kombin ypbilirsiniz.

Diğer söyleyeceğim şey renklere göre yırt etmek. Mesel kzk grdırobu yptınız yd kzk bölümü yptınız, onlrı renk renk yprsnız, mesel mvi bir kzk giymek istiyorsunuz bir tne pntolon seçtiniz kendinize mvi kzklrının içerisin de istediğinizi bulbileceksiniz ve mesel tıyorum, klımız sdece lcivert oln geldi m ord sks mvi de vr ordki sks mviyi giymeye krr verebilirsiniz.

Çünkü gözünüz görmüş olck. Burd belki dh güzel uyn bir prçyı bulmnızı sğlyck bişeyi yırt etmekte çok güzel, bir şekilde sizi kurtrcktır. Mesel birçok beyz tişörtün içerisinde istediğiniz beyz tişörtü bulmnızı sğlyck. Çünkü beyz hepsi yn yn olduğu için hepsini görebileceksiniz. Böyle olunc birini ord, biri burd olsydı sıl istediğinizi bulmybilirsiniz. Ben bu renklere göre yırt etme olyınd her prçd ypmnızı tvsiye ederim. Yni etekler, kzklr, bunlrı böyle tek, tek renklerine göre ktegorize etmenizi öneririm ve bir diğer söyleyeceğim şeylerden bir tneside desenler kullnmk.

Neden derseniz şimdi dümdüz bir prçyı belki 2 tne belki 3 tne şeyle kombinleyebilirsiniz m birde sen girdinmi işin içerisine htt bundn dh renkli bir desende olbilir. Arlrınd işte lciverti, mvisi, siyhı beyzı böyle krışık desenlerde kullnbilirsiniz. Ben çok fzl krışık desen kullnmıyorum bunu dh önce nltmıştım. Birzcık dh böyle doğu tipi olduğum için beni birz dh düşündürüyor.

Benim dh Avrup şeyler giymem gerekiyor. O yüzden de çok fzl rengi birbirine krıştırmyı tercih ediyorum. Birkç tne en fzl 3 renkli şeyler lmy çlışıyorum m eğer ki siz doğu tipleri ile Avrup tipi iseniz böyle 5-6 tne frklı rengi bir rd içeren küçük küçük de olbilir. Bu rd ill büyük olmsın gerek yok. Desenli prçlrl dolbınızı çok güzel kurtrın.

Mesel desenler olduğu zmn birçok slınd renk seçeneği önünüze serilmiş oluyor. İster turuncu ile gir rengrenk, ister kırmızı, ister siyh giyin ister beyzlı, ister gri ile böyle kocmn bir skl çmış oluyor size. Mesel dümdüz mvi bir etek olsydı, ben ne ypcktım gidip çizgili bir şey giyecektim yd siyhlı giyecektim, y d beyz giyecektim. Blok olmmk için mesel bordo giyecektim m desenli olsydı eğer üzerine bordo giyebilirim.

Bu yüzden slınd size dh çok ln yrtmsı için desenli birkç prç bu rd sdece lt prçlrd değil üst prçlrd öneririm. Dolbınız ekleyin dh fzl fzl kombin çıkrbileceğinizi elde etmiş olursunuz. Bu d benden size bir yer tüyo olsun evet, yzımız bu kdrdı hoşçklın.

Yorum Yaz