SARAR ETİLER’E YENİ BİR SES

M VOICE ADIYLA ETİLER’DE YENİ BİR MAĞAZA AÇAN MALTEPE MOBİLYA, YENİ KOLEKSİYONLARI VE YENİ KİMLİĞİYLE  YILINA İDDİALI BİR GİRİŞ YAPIYOR.

Srr bu sezon d ofis giyiminin ynı sır hft sonu giyimindeki iddisını sürdürüyor. Modern ve genç bir çizgi vr bu yz Srr hftsonu giyiminde. Montundn pntolonun htt gömleğine kdr bu yz her şey “yz sıcğınd serin rht” konseptine göre tsrlndı. Bu yz öylesine bir rhtlık nlyışı vr ki, hft içi giyimine int hft sonu giyiminde ceketlerin önemi zhyor. Öyle y! Bütün hft ceketler ve tkımlr içinde dolştıktn sonr hft sonu rht etmek hkkınız!

Bu yzın gözdesi koton pntolonlr ve birlikte giyilen rengrenk Srr gömlekleri. Ayrıc indigo spor pntolonlr yine ynı trz montlrl birlikte kullnılıyor. Anck ceketten vzgeçemeyenler için yıkmlı ceketler bu yz çok “in”. Bu ceketler yine yıkmlı koton pntolonlrl d giyiliyor. Renkler genel olrk nturel tonlrd. Bej tonlrı, eknılr, serin mviler ve pstel

tonlr yzın ferhlığını dile getiriyor, indigo mvisi de yine bu yzın gözdesi.

Bu ilkbhr/yz gömleklerde İtlyn yk modeller vr. Srı, kırmızı, yeşil ve mvi gibi cnlı renkler, kreli y d çizgili desenler giysilere bhr neşesini getiriyor.

Bu yz gömlekler, doğl pmuk liflerinin yüksek teknoloji ile dh düzenli, pürüzsüz ve yumuşk hle getirilmesiyle oluşturuln olğnüstü kliteye ship Techno kumşlrdn üretildi. Techno ile hzırlnn gömlekler pırıl pırıl tertemiz ve olğnüstü bir yumuşklığ shipler.

Ayrıc Thoms Mson, Monti, Honnewer ve Albini gibi düny çpındki mrklr trfındn dünynın en kliteli pmuğu kullnılrk üretilen kumşlr Srr gömleklerine özel bir klite duygusu tşıyor…

Kıscsı, rhtlığın ön plnd olduğu yşm sevinci dolu bir mod bu. Hft sonu giyiminde modern ve hoş çizgiler sizleri bekliyor. Hydi size neşeli yzlr!

1979 yılındn beri sektördeki fliyetlerini bşrıyl sürdüren Mltepe Mobily 2002 yılın yenilenerek giriyor. M Voice dıyl Etiler’de yeni bir mğz çn Mltepe Mobily 1400 metrekrelik lnd modern ve klsik trzd mobily ve ksesurlr yer veriyor. 75 gün içerisinde tmmlnn Etiler mğzsının mekân tsrımı İç Mimr Eren Yorulmzer trfındn ypılmış. İtlyn Foss-nv firmsının ydınltm ürünleri kullnılmış. Zemin dh önce bulunn grnitler kptılrk, 1cm. klınlığınd fixbeton ile kpltılmış. Binnın duvrlrı İtlyn Orkos firmsının Roffeolle serisiyle boynmış.

Mğz Frns, İtly ve Amerik gibi ülkelerden oturm, yemek, ytk, genç odsı tkımlrı, ofis mobilylrı, seçilen ksesurlr, ydınltmlr ve hlılr ithl ediyor. Florid Group, Juli Ar-redomenti, Mercury, Antidiv, Guillio Mrelli, Solmet, Hooker, Gl-

lo ithlt ypıln firmlr rsınd. Yeni koleksiyonund “Mr. Nils-son Sport” modeli knpe, “Mondrin” ve “Stylus” sehp, “Osis” modeli köşe koltuk, frklı renklerde kumş seçenekleri bulunn “Prototype” modeli koltuk tkımı, İtlyn Mercury firmsının duvr üniteleri yer lıyor. M Voice önemli bir tılım dh gerçekleştirerek Andrevv Mrtin firmsının kumşlrının stışını üstlendi.

M Voice, Nispetiye Cd. Güvercin Sok. 1, Etiler-İstnbul. Tel: (0-212) 283 91 16. YELİZ EDİS

Srr

Srr

srrerkek10.jpg

srr-giyim-koleksiynou-3.jpg

Srr – Blck Tie

Yorum Yaz