Bu Ay 3K Moda’da

OKAN CAN YANTIR Ylnız değil, on yükselen İngiliz sinemsının en önemli isimleri eşlik ediyor; Eddie Redmyne, Jmes McAvoy, Rlph Fiennes, Henry Cvill kdrodki isimler…

Bugüne kdr Silikon Vdisi’nden “mutlu nlr” yzılrı okuduk hep. Zeki dmlrın çlışıp kriyer bsmklrını hızlıc tırmndığı, iyi bir fikri olnın kendine ytırımcı bulup milyr dolrlık ekonomilere yelken çtığı bir yerdi orsı. Yni dışrıdn görünen buydu. Peki Silikon Vdisi nltıldığı kdr “doğru” bir yer miydi? İlerleyen günlerde kfnızı bir hyli bulndırck bir dosymız vr…

Sosyl medyd tkip edenler vey dğd byırd, yold bizi formlrımızl görenler içimizdeki bisiklet sevgisini bilir. Son iki senedir Doğu ve Güneydoğu’d ihtiycı oln çocuklr bisiklet hediye etmek için kurduğumuz Veloturk, bu lnd son dönemlerin en çok konuşuln işlerine imz tıyor.

Yz ylrı sokklrd olduğu kdr profesyonel nlmd d bisikletin en popüler olduğu zmnlr. En önemli yrışlr ilkbhr ortsındn sonbhr bşlrın kdr oln dönemlerde ypılıyor. Şimdi önümüzde Tour de Frnce vr, yni bu sporun incisi. Olur d ekrn krşısınd denk gelirsiniz diye size trihten hikyelerle süslenmiş eğlenceli bir rehber hzırldık. Bisiklet yorumlmk denince ülkede kl gelen ilk iki isim Srper Günsl ve Berkem Ceyln d bu seneki fvorileri nliz etti.

Bromnce mi dediniz?
Bir dönem hepimizi ekrn bşın kilitlemişti Entourge. Beşlinin mço knklığı bu y itibrıyl sinemlrd olck. Peki çevremizde de çok gördüğümüz ve bzen fzlsıyl kbk tdı veren o “bromnce” yni knklrl yşm modsının sonu geldi mi? Entourge trzının yerini ne lck? Filmi izlemeden, okumnızd fyd vr.

Yz geldiği zmn şortlr ve terlikler orty çıkr. Am bu demek değildir ki hvlr ısındıkç stilimizden fergt edeceğiz. Yz stilinize it tüm renk kodlrını sizler için derledik. Bu sıck hvlrd sdece stili kurtrmk olmz, ynı zmnd cildimizi de korumk durumundyız. Sıck ve güneşle imtihndn bşrıyl çıkmk konusund yz bkım rehberimiz size yrdımcı olck.

Her zmn olduğu gibi st, teknoloji, otomobil, fitness, kültür-snt ve dh birçok konud sizi dh stil shibi gösterecek onlrc öneri bulcksınız.

Yine her zmn olduğu gibi; iyi yşyın, iyi görünün…

[gllery ids=""]
[gllery ids=""]

Yorum Yaz