Öfke İle Başa Çıkmak

Yşmımızdki her şey duygulrl ilişkilidir. Yiyecekler bile onlrı ilk yediğimizde hissettiğimiz duygulrl bğlntılı bir şekilde tt verir. Eğer onlrl ilk tnıştığımızd kötü bir gün yşıyorduysk o yiyeceği hoş olmyn bir şekilde htırlr ve sonrsınd d yememeyi seçeriz. Aromlr bile duygu ile bğlntılıdır. Ve duygulr mjinin gücüyle yönetilir. Duygulr htırlrı yrtır, eski htırlr yeni yşycklrımızı d belirler.

Duygulrımızı kontrol ltın lmk mji prtiğinin ilk dımıdır. Duygulrımızı kontrol ltındki düşüncelerimizle birleştirebilirsek tutkulrımızı d ynı şekilde dönüştürürüz. Duygulr güçtür. Onlr enerji jenertörleridir.
Mjisel düzlemde öfke ile çlışırken sbırlı olmlıyız. Öfke çbuk levlenen kotik bir şeydir. Bu yüzden müdhlemiz kontrollü olmlıdır. Bunun yolu, dikktli bir sınm ve ruhsl ryışl meditsyon ve kontrol egzersizleri gibi günlük rınnj rutinlerinin birleşmesinden geçer.

[gllery ids=""]

Öfke kontrolü için öncelikle hytınızı kontrol ltın lmlısınız. Öfkeyi nlmdn gerçek mutluluğun nsıl bir şey olduğunu nlymzsınız. Aynı şekilde, hytınızın bu önemli prçsını göz rdı ederek kendinizi gerçekten tnıymzsınız.

Bir sürü insn bn “öfke mjisi kr mji midir? diye sordu. İlk kl gelen, eğer öfke gibi bir şeyle uğrşıyorsnız etkilerinin negtif olbileceğidir. Amm benim cevbım kesinlikle “hyır”, bu kr mji değildir. Bizler kendimizin krnlık trfıyl uğrşıyoruz, ve bu kitpt bu düny ve gölgeler dünysı rsındki yold dengeli biçimde yürümeye çlışcğız.

Modern zmnd öfke tehlikeli boyutlr ulşbiliyor. Sırdn öfke dönüşüp yrrlı bir hle gelebilir. Doğru öfke doğl ve sğlıklıdır ve olduğu gibi kullnılbilir. Öfke enerjisini enerjinin en yrlı formun, yni sf enerji formun dönüştürmenin yollrını öğreneceksiniz.

Dh önce öfke mjisi ile ilgili sorulmuş soruln şğıd toprldım.

Öfke mjisi nsıl işler?
Mji üç n elementten oluşur: bilgi, ihtiyç ve duygu. Bu elementler sorun odklnrk sözler ve hreketler yolu ile birleştirilir.

Kintt ve her şeyde bir enerji vrdır. Düşünceler bile enerjiden meydn gelmiştir. Enerjiyi yönlendirmek ve idre etmek mjinin kendisidir. Şu eski sözü htırlyın : “Ne dileğinize dikkt edin…”

Öfke mjisini en iyi kullnm şekli nedir?
En iyi kullnım şekli; öfkeyi hm enerji hline getirip bir yerlere yönlendirmektir. Ayrıc, öfke kötü lışknlıklrdn ve kötü enerjilerden korunm mçlı d kullnılbilir.

Öfke gerçekten o kdr güçlü mü?
Öfke zmnın ve meknın bütün ktmnlrın yyılm gücüne shiptir. Gerisini siz düşünün?

Bu formlrı herkes öğrenip uygulybilir mi?

Elbette, gerçekten ilgileniyorsnız neden olmsın. Öte yndn gerçek bir uzmn olmnız yıllrınızı lbilir.

Yorum Yaz