Nespresso Kahve Makinesi

Nespresso, khve severlere dünynın en iyi yeşil khve üreten seçkin bölgelerinin Grnd Cru khvelerini sunuyor. Benzersiz khve hrmnı seçimleri ile sf ve tek kökenli khve çeşitleri istenilen her yerde her dmk tdın hitp eder. Dünyd üretilmekte oln sdece 1-2% khve Nespresso’nun rom, tt ve klite profiline uymktdır.

Khve uzmnlrı hrmn ve kvrulm ile birlikte Grnd Cru khveleri üretir ve elde edilen bu tt ve rom Nespresso’nun hv geçirmeyen özel kpsüllerinde korunur.

Nespresso khve uzmnlrı, dünynın en iyi khve üretim bölgelerini sürekli ziyret ederek Grnd Cru üretimi için en iyi yeşil khveleri bulmktdır. Çiftçiler ile uzun süreli ortklıklr syesinde khvelerin klite ve rom profilleri direkt Nespresso trfındn seçilir ve tüm dünydki khve severlere sunulur. Khvenin nsıl ve nereden geldiğini görmeden globl pzrlrdn lmk yerine Nespresso her zmn ne ldığını, khvenin nereden geldiğini.nsıl üretildiğini, fincnd nsıl bir tt ve deneyim sğldığını öğrenmek ister ve bun çok önem verir.

Nespresso. khvenin ğçtn toplnıp fincn kdr geldiği sürecin her bölümünde yer lır. Bu durum khve klitesinin her Nespresso khve fincnınd ynı mükemmellikte olmsını grnti eder Nespresso sdece bir khve değil, mükemmellik, hz, sdelik ve estetiği bütünleyen gerçek deneyimi sunm hedefi nded ir.
[gllery ids=",,,,,,103895,,,103896,103897,103898,103899"]
Isviçredeki yetenekli Nespresso khve uzmnlrı trfındn hrmnlm, kvurm ve öğütme sürecine olğnüstü derecede özen gösterilmektedir Nespresso khve uzmnln, orkestr için bir beste yzr gibi ince etylr ve etkileşimler ile khvenin siditesi ve gövdesi de dhil olrk khveyi besteler. Bunun sonucund eşsiz tt, krem ve rom profillerine ship Grnd Cru khveler orty çıkr.

Yenilikçi tsrım ve koly kullnım ship khve mkineleri ile Nespresso khve hzırlm nı ve khve içim keyfini yeniden tsrldı. Nespresso khve mkineleri khvenin doğl romsının tm olrk elde edilmesi, kremmsı köpüğün oluşmsı ve tüm Grnd Cru khve çeşitlerinin evde ve ev dışı ortmlrd keyifle içilmesi için özel olrk geliştirilmiştir.

Yorum Yaz