MEVSİMLERLE LEZZETLERİN AŞKI SEASONS OF LOVE’DA BULUŞTU!

2 – 28 ŞUBAT TARİHLERİ ARASINDA İSTANBUL, İZMİR VE ANKARA’DA GERÇEKLEŞEN SEASONS OF LOVE, TÜM LEZZET TUTKUNLARINI BEKLİYOR.

MIDPOINT’İN SEASONS OF LOVE MENUSU

MIDPOINT

MENÜ 1 – ENGİNARLI PATATES PÜRELİ FIRIN ANTRİKOT, MENÜ 2-DENİZ ÜRÜNLERİ RISOTTO MENÜ 3 – KEÇİ PEYNİRLİ SALATA

WELLDONE

MENÜ 1 – MİLANO USULÜ İNCİK, RISOTTO İLE MENÜ 2 – RICOTTA PEYNİRLİ TORTELLONI MENÜ 3 – KIZARMIŞ KEÇİ PEYNİRLİ SALATA

İstnbul, İzmir ve Ankr’d üçüncü kez gerçekleşecek oln Sesons of Love; her mevsimin kendine özgü lezzetlerinin şrp eşleşmeli menüler ile öne çıkrıldığı etkinliklerine, kış lezzetleri ile devm ediyor. Bir Dude Tble projesi oln Sesons of Love, etkinlik kpsmınd 2 Şubt – 28 Şubt trihleri rsınd üç şehrin seçkin restornlrı ve kış mevsiminin mlzemeleri ile hzırldıklrı özel menüleri, birbirinden lezzetli şrplr eşliğinde sunck. Sesons of Love’ın lezzetlerin şkındn oluşn menüleri, yılın diğer mevsimlerinde de lezzet severlerle buluşmy devm edecek. Ktılımcı restornlr kış mevsiminin lezzetlerini, uygun şrplr ile suncklr ve lezzet tutkunlrı d özel fiyt ile sunuln bu menülerin tdını çıkrcklr. Lezzet severler, bu uyumun ynsımsını menü üzerlerindeki sosyl medy etiketlerinden tkip edebilecekler. Sesons of Love’ İstnbul’dn Midpoint’ler, Well Done’lr, SushiCo’lr, L Mnch, İncirli Şrphne, Jmie’s Itlin, Teppnyki, Fumee, Susm,

Kiki Sırselviler, Tksim My House, My Chef, Mezzlun’lr, Lcivert, The Dish Room ve Kiv Hn; Ankr’dn Well Done, SushiCo’lr, Hyymi, Jmes Cook, Tint, Unique ve Midpoint’ler; İzmir’den ise Midpoint Alsnck ve SushiCo’lr ktılım gösterecek.

SEVGİLİLER GÜNÜ HEYECANI

Şubt yı ‘şk’ demek… Sesons of Love; mevsim ve lezzetlerin şkını, menülerde buluştururken âşıklrı d unutmuyor. 14 Şubt’t ktılımcı belirli restornlrd mevsimine özel menü ve şrp eşleşmesi dışınd Sevgililer Günü’ne özel menüler de sunulck. Sesons of Love ktılımcı restornlrı, özel klp kutulr ile tek ısırımlık kış lezzetleri ikrm edecekler. ‘Klbinin Kilidini Tek Isırıkl Aç!’ temsı ile etkinlik boyunc #sesonsoflove etiketi eşliğinde ypılck pylşımlrı sürprizler bekliyor. Menüler ve özel etkinlikler ile ilgili detylı bilgilere www. sesonsoflove. info sitesinde n kolylıkl ulşbilirsiniz.

[gllery ids=""]

Yorum Yaz