Erkek Kol Saati Modelleri

MOTORLAR HAZIR

Meknik stlerin hrik çocuğu MB&F, 10’uncu yılınd yine etkileyici işlere imz ttı. Dört frklı renkte üretilen yeni HMX ve “iyinin de iyisi” Spce Pirte, ilgiyi hk ediyor.

O MB&F, yılınd kurulduğundn bu yn, bize bir çocuğun hyl dünysındn çıkn hrik meknik stler sunuyor desek ynlış olmz. Kurucusu Mximilin Büsser’in uzy gemilerine, spor otomobillere, uçklr ve dh birçok frklı rc tutkun olduğunu stlere bkrk nlmk mümkün.

Firmnın 10’uncu yılı şerefine Büsser ve rkdşlrı bu sefer HMX isimli modeli, dört frklı renkte ve 30 bin dolr fiyt etiketiyle piysy sürüyor.

Bu meblğ pek çoğumuz için yüksek nck firmnın dh önce ürettiği modeller düşünülünce (şğıdki 230 bin dolr etiketli oln gibi), Mx Büsser’in bu snt eseri formundki stini slınd sevenlerine bir doğum günü jesti olrk böyle bir fiytl çıkrdığını nlrsınız.

Grde 5 titnyum ve pslnmz çelikten ypılmış modellerin hepsinde 22 yr ltın birer rotor bulunuyor.

Hliyle otomtik meknizmlı oln modelin st ve dkik göstergeleri, yn trfındki çıklıktn, döner prizmlr üzerinde görünüyor. Kendinize enteresn bir st mi hediye etmek istiyorsunuz? Beklediğiniz gün belki de bugün ve beklediğiniz st de bu. mbndf.com

EN İYİNİN DE İYİSİ

MB&F HM6 Spce Pirte, Red Dot trfındn ürün tsrımı dlınd “Best of the Best” pyesine lyık görüldü.

31 ktegoriden 81 ürüne verilen ödülden nsibini ln Spce Pirte, çok etkileyici bir model. Onu kısc tnımlmk için fütüristik vey retro fütüristik diyebiliriz. Stin ortsınd 60 sniyelik bir tourbillon bulunuyor ve üzeri UV ışınlrının oksitlendirici etkisinden korumk için (soldki koll kontrol edilen metlik bir çılbilir kpkl) kptılbiliyor. St ve dkik, öndeki kubbelerden okunuyor. St şırı güce ihtiyç duyduğu için rotor bğlı olrk çlışn 15 bıçklı iki türbin de üstteki iki kubbenin içinde çlışıyor. Bu bir uzy gemisi prototipi değilse nedir?

Kronogrf özellikli stlerin sportif krkterlilere dh uygun olduğu söylenir hep. Anck günümüzde, bu fonksiyonlrı neredeyse hiç kullnılms d, göstergelerinin güzelliği ve stlerin enerjik duruşlrı sebebiyle en çok tercih edilen meknizmlr rsındlr. Bu yılın kronogrf modellerinden bzılrın ykındn bkın.

[gllery ids=""]

Yorum Yaz