HAFTANIN ÜNLÜSÜ KARLIE KLOSS

KARLIE KLOSS

Hediye prfümleri ve lüks bkım yğlrın oln düşkünlüğünü nltıyor.

“Bn gelen tüm kozmetik hediyelerini, üç kız krdeşimle pylşıyorum. Son günlerde hepimiz Juicy Couture’ün L L prfümünü kullnıyoruz. Anck ben herkesin kendine hs bir prfümü olmsındn ynyım. Çocukluğum nnemin sürdüğü Shiseido Relxing prfümü koklyrk geçti. Bugün bile bu prfümün nnemin krkterinin bir prçsı olduğunu düşünüyorum.”

“Hiç kimse mükemmel değildir. Bu rlr New York’ giderseniz şehrin her yerindeki billbord’lrd benim yüzümü görebilirsiniz. Kendimi çok eleştiririm m bunu yprken cımsız olmmy çlışıyorum. Reklmlrdki o kız olmy özeniyorum; ordki slınd ben olsm bile!”

“Enerji depoluyorum. İnsnlr tüm bu enerjiyi nereden bulduğumu sorup duruyorlr. Cevbı çok bsit; dh 22 yşındyım! Ne zmn enerjimi kybettiğimi hissetsem geri kznmk için uyumm yeterli oluyor. En çok d st frkındn etkileniyorum. Bunun d çresini kfeinden uzk durup, tercihimi sğlıklı besinlerden yn kullnmkt buldum.”

“Egzersiz ypmk çocuk oyuncğı! İp tlmyı çok seviyorum. Hem çok iyi bir egzersiz hem de kendinizi spor slonund değil oyun prkınd gibi hissetmenizi sğlıyor. Önemli oln bir şeye krr vermek ve uygulmk çünkü belli bir süre devm ettirmeden sonuçlrı görmeniz imkânsız.”

“Birz mlzeme, birz işçilik… İş, ürünleri doğru uygulmkt bitiyor. Tbii bir de doğru ürünlere ytırım ypmk lzım. Dermlogic Tri-Active Clense, cildimi kmerlr hzırlmk için idel!”

“Kendinizi bir ürünle şımrtın. Eğer sorunsuz bir cildiniz vrs mkyjsız d idre edebilirsiniz. Şhsen ben bundn

ynyım m Rodin Olio Lusso Cilt Bkım Yğı’ndn d vzgeçemiyorum.”

“Artık mkyj konusund dh cesurum.

Denemelere dumnlı, seksi bir göz mkyjıyl bşldım. Tbii ki nüde dudklr ve ten mkyjı eşliğinde…”

“Sçlrımı kestirmem hytımı değiştirdi.

İnnın bn, kıs sç insnı âdet bştn yrtıyor! Hzırlnıp evden çıkm sürem yrıy indi; giyinme trzım ve dvrnış şeklim de bun bğlı olrk değişti. Hızlı uzyn sçlr shibim m yine de sç bkımını rgn yğı ile destekliyorum.”

“Ojelerin ulşılbilir fiytlrd olmlrın çok seviniyorum! Deborh Lippmnn ojelerin her birinin dını bir şrkıdn ldığını öğrendiğimden beri tek tek stın lmy bşldım, yine de dh çok yolum vr!”

[gllery ids=""]

Yorum Yaz