Fransız ev tasarımı

Frnsız ev tsrımı

Frnsız mimr ve tsrımcılr; 7 binyıl için özel bir çlışm yptılr. Duvrlrı krıştırdılr, mekânlrı çoğltrk kenti tekrr yrtıp, yrının evleri için yedi örnek tsrldılr. Ütopy ile teknolojinin kesiştiği noktd…

CHRISTOPHE COPPENS Kronolojik yığılmlr

Clıristoplıe Coppens, Brüksel de ldığı konservtur eğitiminin rdındn kendi ksesur mrksını ve Bruge deki mğzsını çmdn önce, Voli ji Ymmoto ve Lolit Lempick’nın ynınd mod dünysın dım tmış. 1992 yılınd ilk tiytro oyuuu vesilesiyle, obje tsnnu konusun yöneliyor. Bugün ise hem tsrımcı, hem de dekortör kimliğim tşıyor. Hylindeki binyı tsrlrken ve geleceği oluştururken, geçmişten destek lıyor. Mekânın kçınılmz yokluğu, eski evlerin yenilere bir temel oluşturmsın vrdımcı oluvor: “Mekând veni bir duvgu . Onun puzzle ı. ‘ ınekân birliktelikleri inden ve “çeşmelerle giydirilmiş” dmlrdn meydn geliyor. Binnın bölümleri ise iki vüz oddn dh z değil yşnıln zmn ve ifde etmek istediğiniz duygulr göre değişiyor. “Asl çılmyn ve bulunmyn bir od d unutulmmış, bu geleceğüı evinin tsrımınd.

Hreketsiz insn

Venedik’te doğn nck yirmi yıldır Pris’te yşyn Pucci de Rossi, değişik yeteneklere ship bir tsrımcı. 1 unç ise onun en çok sevdiği ve heykelmobily ypımınd kullndığı bir mtervl. “Genel göçebelik kımın krşı çıkrk evinde çlışn Rossi için modüler vşuı öncelik tşıyor. “Azmi derecede lnlrdn istifde ediyor”. Geleneksel ölçülerdeki bir meknd (200 ur. iki ktlı), mutfk ve bnyo ktt sbit klıyor.

Dört küp od. hidrolik ve elektronik bir sistem syesinde şğı ve vukrı hreket edebiliyor. 100 ur lik bir ytk odsı.

100 nrlik çlışm odsı, 100 ur lik oturm odsı,

100 nrlik slon, (toplm 400 nr, ve lüks molfyöJtmrrirHşkiriîir kt tşınmsıyl .JıSiTnn 100 nr lik boş bir mekân.

Frnsiz Mobily ve Ev Tsrimlri 18 – Mobily Günlüğü

[gllery ids=""]

Geleneksel Frnsız Mobily ve Ev Tsrımlrı – Mobily Günlüğü

Geleneksel Frnsız Mobily ve Ev Tsrımlrı – Mobily Günlüğü

YENİ EVLENECEK OLANLAR İÇİN DEKORASYON ÖNERİLERİ Kdınzde

Frnsız Trzı Romntik Tş Ev DEKOmg – Dekorsyon Mgzin …

Ev Dekorsyonu İle İlgili Bilgiler En Mod Tsrım

frnsiz-ev-dekorsyonu-5 – Kdinlive.com

Yorum Yaz