En Sağlıklı Cips

En Sğlıklı Cips

Bu soğuk günlerde sürekli bir şeyler tıştırmk istiyor olbilirsin. Biz de bu yüzden tıştırmlıklrın en sğlıklısını senin için bulduk. Uzmn Diyetisyen Aylin Yılmz ve ikiz krdeşi Gıd Uzmnı Aygül Yılmz’ın deneyimlerini birleştirerek orty çıkrdığı myChips ürün yelpzesiyle tnış! Yzt.-SemUsiu,

Dergimizin yzrlrı rsınd yer ln Uzmn Diyetisyen Aylin Yılmz, yıllrdır yürüttüğü sğlıklı beslenme dnışmnlığı hizmeti sırsınd dnışnlrı için sğlıklı, lezzetli ve frklı bir r öğün lterntifi için rştırmlr bşlmış. Yiyecek içecek sektöründe kzndığı deneyimlerini, MSA’d (Mutfk Sntlrı Akdemisi) lmış olduğu eğitimle pekiştiren krdeşi Gıd Uzmnı Aygül Yılmz ile pylştığı tecrübeler doğrultusund ise “meyve cipsi” fikri orty çıkmış.

Çeşit Çeşit Ttlr

Ktkısız ve doğl mevsim meyvelerinin özel fırınlrd kurutulmsıyl üretilen myChips, her yerde ve her zmn tüketebileceğin sğlıklı bir tıştırmlık. İlk etpt trçınlı yeşil elm, kırmızı elm ve portkl olmk üzere üç çeşit olrk piysy sunuln myChips, çok ykınd frklı meyve ve sebze cipsleriyle de krşımız çıkck. Bhrt krışımlrı ile hrmnlnck oln sebzeler, fruktoz içermediği için çok dh z klorili olck. Cipsler, prtik mbljıyl ofis çekmecesinde sklmk için de idel.

Bu lezzetli tıştırmlıklrl hem sğlıklı beslenip hem de keyifle r öğün ypbilirsin.

ATIŞTIRMAYA BAŞLA!

Hytınd sğlıklı bir bşlngıç ypmk istersen, ilk dımın sğlıklı r öğünlerle tnışmk olmlı. myChips ürünlerini Jtomi Fitness&Sp’nın Astori AVM, Aksy AVM, Bellevue Residence, Mçk Residence ve City’s AVM Nişntşı’nd yerln kulüplerinden temin etmen mümkün. Dh fzl bilgi lmk istersen, Mychips.com.trweb dresini ziyret edebilir ve Twitter’d @mychipstr dresini tkip edebilirsin.

Ar Öğün Neden Önemli?

Diyetisyen Aylin Yılmz, “Son 10 yıl içinde özellikle diybet ve klp-dmr hstlıklrı üç kt rtmış durumd. Bunu tkip eden en önemli risklerden biri de insülin direnci ile gelen gizli diybet. Bu hstlıklrın rtmsının en büyük sebebi ise düzensiz beslenme ve ktkı mddeli hzır gıdlr tüketmek” diyor. Özellikle r öğün ypmmk, metbolizmnın yvşlmsın ve n öğünlerde dh fzl yemek yemeye, dolyısıyl d kilo lmy neden oluyor.

Bu d obezite riskini rttırıyor. Anck sğlıklı seçimlerden oluşn r öğünlerle

metbolizmnı gün boyu ykt tutbilir, dengeli beslenebilir ve formunu koruybilirsin.

Klorisi Düşük Seçimler

Bir kutusu 40 grm oln myChips, hem oldukç doyurucu, hem de çbuck bitmiyor. Kutu grmjı yrlnırken çok fzl klori içermemesine de özellikle özen gösterilmiş. Her meyvenin şekeri (fruktoz değeri) frklılık gösterdiği için, klori değerleri meyve çeşidine göre 75-110 klori rsınd değişiyor. Örneğin bir kutu myChips Trçınlı Yeşil Elm, yklşık olrk bir büyük yeşil elm kdr enerji içeriyor. Böylece klori içeriğine tkılmdn sğlıklı ve lezzetli bir r ürünü keyifle tüketebiliyorsun.
en sğlıklı cips – uludğ sözlük 3KMod

[gllery ids=""]

Yorum Yaz