En İyi Yemek Tarifi Uygulaması

HOBİDEN PROFESYONELLİĞE

UYGULAMASI NEDİR?yılınd Trif Küpü uygulmsıyl İOS pltformun geçlim. Burd günlük yemek menüleri pylşmy devm ellim.yılınd yine iOS pltformund, yemek trifleri brındırn m bir prç kdın içeriği de bulunn Tbule Dergi’yi ylık yyınlmy bşldım. Trif Küpü ve Tbule Dergi’nin ynı sır yemek triflerimi İngilizce olrk pylştığım Stylish Recipes isimli üçüncü bir uygulmm dh vr. Burd d Trif Küpü’ndeki tüm trifler eş zmnlı biçimde İngilizce yyımlnıyor.

NEDEN iOS? Aylık yklşık 1.5 milyon kişiye ulşıyorum. İnsnlr AppSlore’u çlıklrınd ihtiyçlrını krşılyck uygulmlrl krşılşcklrını biliyor. Şöyle bir güzel ynı d vr: Bir web sitesi çtığınızd frk edilmeniz o kdr koly değil.
[gllery ids="103347,103348,103349,103350,103351,103352,"]
Fkt AppStore’d insnlrın sizi bulmsı öyle koly ki…

TEKNOLOJİ DÜNYASINDA KADINLAR Teknolojide kdın eline çok ihtiyç vr. Sdece erkeklerden oluşn bir ofisle sdece kdınlrdn oluşn bile çok frklıdır. Bence bu durum son ürüne de çok ynsıyor. Kdının kttığı frklı bir dokunuş oluyor her zmn.

DEVELOPER NE DEMEK?

Türkçe krşılımı geliştiriri. Dijitl tbnlı çözümler fırelen yzılımcılr deniyor. Ne yprlr? Vcb siteleri y d dijitl progrmlrın nsıl çlışcğını. kırınlmı nsıl işlcncccğini sptrlr. Yzılımın ksksız çlışmsındn sorumlu kişilerdir.

TEKNOLOJİ TUTKUNU

Mobil oyunlr geliştiren Morlbs pltformunun Kurucu Ortğı. Epey syıd oyunlrı ve çoeuk uy gulmlrı vr. Essınd mesleği olnyzılımcılıktn kopmdığını itirf ediyor.

UYGULAMASI NEDİR? Snoptik isimli bir oyun pltformumuz vr. Zihinsel zindelik sğlyn, beyin egzersizi yptırn bir uygulm. Vücudunuzun fiziksel egzersize ihtiycı olduğu gibi beyninizin de olduğunu düşünüyorum. Ypıln rştırmlrd beyninizi ne kdr çlıştırırsnız lzheimer ihtimlini de o kdr ileri yş ttığınız knıtlnmış. Uygulmnın içinde 10 oyun ve beş yrı ktegori bulunuyor. Sorulrı bir psikologl çlışrk hzırldık, rdındn 25 kişiyle doğrulm çlışmsı.

NEDEN İOS? Apple iPhone gibi bir telefon koydu orty m onun ötesinde bir şey vr etti, çok büyük bir kıllı pltform. Bu pltformun yrttığı uygulm ekonomisiyle dünyd çok büyük bir pzr oluştu.

TEKNOLOJİ DÜNYASINDA KADINLAR Kdınlrın iletişim yönlerinin dh güçlü olduğun innıyorum. Hislerimiz gerçekten dh kuwetli. Teknoloji dünysı erkek ğırlıklı bir sektör m ben her zmn kdınlrın bulunduğu ofislerde çlıştım. Biz de kdın istihdmını rtırmy çlışıyoruz.

En keyifli yşm lnı

Çevreci teknolojileri ve ödüllü tsrımlrı ile Frnke, mutfklrı evin en keyifli yşm lnın dönüştürüyor.

Yorum Yaz