En iyi Destinasyon Spa’lar

TÜRKİYE’NİN İLK VE TEK DESTINASYON SPA’SI İLE TANIŞIN: RICHMOND NUA WELLNESS-SPA

‘Destinsyon Sp’ nedir?

Destinsyon Sp; loksyonuyl, egzersiz, sğlıklı beslenme, msj, bkım ve iyi yşm felsefesiyle ziyretçilerinin beden ve zihinlerini yenileyen ve hyt boyu sğlıklı kznımlr elde etmelerini sğlyn konklm merkezidir. Bu yıl 10 yşın giren Richmond Nu Wellness-Sp, Türkiye’nin ilk ve tek destinsyon sp’sı olm özelliğini tşıyor. İstnbul’dn 1,5 st uzklıkt, Spnc Gölü kenrınd doğyl iç içe konumuyl Richmond Nu’d hyttn dh fzl keyif lcğınız sğlık dolu günler sizi bekliyor.

Nu Slim & Nu Fit ile Yeni Nesil Zyıflm!

Nu Slim & Nu Fit, kişiye özel doğru beslenme yöntemleri ve vücud direnç ktn ktiviteleri syesinde kilo verme sürecini yeni nesil yöntemlerle yşmnızı sğlıyor. Siz sdece progrm koçunuzu dinleyin, dh sğlıklı ve dinç bir bedene merhb deyin.

Richmondnuo Luellness-sp

365 Gün Detoks Progrmı ile Arınmnın Tdını Çıkrın

Richmond Nu WelIness-Sp’d yılın 365 günü kişiye özel detoks imknı sunn bu progrm 3, 5, 7, 10 ve 14 günlük detoks progrmlrı ile size stresten uzk ve sğlıklı bir rınm yöntemi sunuyor.

Hypoxi Progrmı Ve Beutyfood ile Kendinizi Yeniden Keşfedin!

Vücudunuzdki klıcı yğlrı kıs sürede ykmnızı sğlyn Hypoxi, 4 frklı cihz ve özel kıyfetler kullnılrk uygulnn bir fitness ve vkum terpisidir. Hypoxi, meliytlı kilo kybetme yöntemlerinden frklı olrk tmmen doğl bir yöntemdir. Egzersiz ve klorilere dikkt edilen ve kişiye özel oluşturuln bir diyet progrmı ile birlikte uygulnn Hypoxi ile 4 günde 1 beden incelebilirsiniz. Bunun ynınd uzmnlrc hzırlnn ve pişirme tekniğinden mlzemelerine kdr her şeyin özenle tsrlndığı Beutyfood menüsünde, leziz ve sğlıklı yiyecekler sizi bekliyor.

Msj ve Bkımlrl Bştn Son Yenilenin!

Spnc Gölü’nün doğl ortmınd yer ln Richmond Nu VVelIness-Sp’d isterseniz msj ve bkımlrl bştn son yenilenin, isterseniz de kendinizi sıcklığı 30° ile 100° rsınd değişen sun ve buhr bnyolrındn birine bırkın. Siz de gelin, iyilik ve sğlıkl yenilenin.

[gllery ids=""]

Yorum Yaz