Dantel gelinlik modelleri

Zrfet bir tvırdır

Prix de Dine dünynın en şık yrışlrındn biri olrk görülüyor. Bu süreçte “Zrfet bir tvırdır” sözünü kendine ilke edinen Longines ile birlikte nılmlrı d tesdüf değil elbette. Üstelik mrknın Dntel gelinlik modelleri konusundki tecrübesi, Prix de Dine ve Ascot gibi popüler orgnizsyonlrl sınırlı değil. Longines, Dubi Düny Şmpiyonsı dhil birçok yrışın zmn tutucu mrksı ve resmi sponsoru olrk bu tutkuyu pylşıyor.

Yklşık 30 bin kişinin ktıldığı düğünün ynı zmnd bir şıklık yrışı olduğu d kesin. Bu konud bir dım ileri giderek, gerçek bir yrışmyl en şık kdını seçen Longines yetkilileri, zrfetin her türlüsünü tçlndırmy değer buluyor. At yrışınd olduğunuzu ise st bşı ypıln yrışlr sırsınd önünüzden geçen tlrın güçlü yk sesleriyle htırlıyorsunuz.

Kdınlrın Dntel gelinlik modelleri ile rolü giyinip süslenmekle sınırlı değil. Benim gibi tlı sporlrı erkeklerin domine ettiğini düşünenlere küçük bir not: Dünynın En Bşrılı tsrım ödülünün shibi Treve’nin eğitmeni Criquette Hed-Mrek en önemli kdın eğitmenlerden biri.

Yklşık dört sttir sıkılmdn bir görsel şölen izliyoruz. Tek sorun şpk kullnmy lışık olmynlr için sürenin uzun olmsı. Kfnızd tüylü, tüllü, çiçekli bir şeyle uzun zmn geçirmek snıldığı kdr koly değil. Gösterişli bir tercih ypmm konusund gelen önerilere kulk smdığım seviniyorum. Şpkm oldukç hfif. Üstelik hreket lnım d geniş. Zir geniş kenrlı şpk tercih edenlerle ynı fotoğrf kresine girmek bile zor. Teknolojinin tüm nimetlerinden fydlnsk d üç gün boyunc bir msld gibi ğırlnıyoruz. Şto bhçelerinde yenilen yemekler, t rblrıyl gidilen şık yrışlr. Hepsi slınd kdının bşrolde olduğu bir geleneğin prçsı.

Bir 70’ler hikyesi

Herkesin ord olmk istediği günlerde,

Hute Couture Mod Hftsınd Nicols Ghesquiere’in ilk Pre-Fll Louis Vuitton koleksiyon sunumu için Pris’teydik. Oh l l!

Geçen sezon şovund kullnıln V küpe ve kolyeler rtık klsikler rsınd yer lck (ltt).

[gllery ids=""]
[gllery ids=""]

Yorum Yaz