Cengiz Abazoğlu Kombinleri

GEÇMİŞE BAKIŞ

Podyumlrd çık r öne çıkn 70’ler dönemi berberinde süet ve denimi yükselen trend hline getirdi. Modem ve frklı formlr soktu. Bu trendde değişmeyen tek şey belki de kdifeler oldu. Onlr hl eski zmnlrdn klm formlrıyl bizlerle.

Mix & mtch kurllrını kolylıkl uygulybileceğimiz bir sezonu çıyoruz. Artık podyumlrd gördüğümüz ve sdece mod olduğu için knıp ypcğımız gereksiz lışverişlerin zmnı değil. Hit oln prçlrın her biri yn bir ruh ve kimliğe ship. Zmn stil shibi olm zmnı.

Grdırobunuzun temel prçsı oln yün ve kşmirleri çıkrm zmnı geldi.Yenilenmek içinse sezon boyunc hit klck gri bir kzk listenin bşınd geliyor Pstellerin yeni formdki elegn hlini hemen hemen her ksesurd görüyoruz.

Türkiye’nin tnınmış ve en ünlü modcılrındn biri oln Cengiz Abzoğlu kombinleri ile her zmnki gibi yine oldukç dikkt çekiyor. Yeni yıl bomb kombinlerle giriş ypn Cengiz Abzoğlu, göz doldurn tsrımlrınd klite ve şıklıktn hiçbir zmn ödün vermiyor.  Bir tv progrmınd hft içi her gün ekrnlr gelen kıyfet yrışmsınd, yptığı kombinlerle hnımlr ışık tutuyor. Yrışmcı bynlrın seçtiği kombinleri yorumlrken ynı zmnd ekrn bşındki hnımlr d giyim kuşm konusund tüyolr veriyor. Böylece modyl ilgili bynlr Abzoğlu syesinde mod ve kombin oluşturm hkkınd bilgi kznmış oluyor.  Her zmn tsrımcısındn izler tşıyor. Genellikle renkli ve göz lıcı tsrımlr ypıyor ols d sde modelleri de bir o kdr ilgi çekici oluyor. Abiye modellerden günlük kombinlere kdr geniş bir rlıkt çlışn kombinleri ile her zmn kendinden söz ettiriyor. Sıklıkl biye modeller tsrldığı dönemlerde kendinden fzlsıyl konuşturmyı bşrn Cengiz Abzoğlu gösterişli kombinlerle de kendinden söz ettirmeye devm ediyor. Son zmnlrd ise günlük kombinlere ğırlık verdiği gözlerden kçmıyor.

İkili kombinler bşrılı olduğu kresyonlrdn biri olmkl birlikte, bynlrınd oldukç işine yrıyor. Günlük kıyfetlerde genellikle uzun kollu sten gömlek ve mini etek kombinlerle krşımız çıkn kombinlerine r vermeden devm ediyor. Bileğin üzerinde biten streç pntolonlr ve yrım kollu bluzlr rsınd sıklıkl tercih edilenler rsınd yer lıyor. Genelde zıt renklerle kombin oluşturmyı seven bir modcı oln Cengiz Abzoğlu ynı rengin frklı tonlrını kombinlemeyi de seviyor.

Koyu kırmızı ispnyol pç pntolon ile birz dh mt tonlrd kırmızı bir gömlek imzsıyl vitrinleri süslüyor. Rengrenk çiçekli etekler ve eteğin içerisindeki bir renk tonundn tsrldığı gömlek kombinleri genellikle genç hnımlr trfındn çok tercih ediliyor. Bu nedenle kombin denince kl her zmn renk cümbüşü yrtn kombinler geliyor. Renklerle oynmyı seven bir modcı ols d tek renkle de hriklr yrtbiliyor. Sde renklerle tsrldığı biye elbiseler görülmeye değer formlr tşıyor.

[gllery ids=""]

Yorum Yaz