Beymen Elbise Modelleri

“Doğdn kopmdn şehre yk uydurmk ve nı yşmk” sözleri Beymen Club yeni sezon koleksiyonunun “mood”unu özetliyor. Hem zten kim bu ruh hlinde olmk istemez ki?

Beymen Club, üç sezondur müşterilerine dım dım hissettirdiği bir değişim sürecinden geçiyor. Şehir stili temsını shipleniyor ve bunu koleksiyonlrdn mğz dekorsyonlrın, kmpny çekimlerine kdr ynsıtıyorlr. Bu üç sezondur kmpny çekimlerini Los Angeles, İstnbul, Lizbon gibi enerji dolu şehirlerde ypıyorlr. Beymen Club’ın değişen yüzünü konuşmk için mrknın Pzrlm Direktörü Elif Tellloğlu’yl bir ry geldik.

3K MODA: Beymen Club’ı bir kdın gibi düşünecek olsk, nsıl bir krkteri ve stili olurdu bu kdının?
[gllery ids="103850,,103852,,,103851,,103853,,103854,,,103855,,103856,,,103857,103858,,,103859"]
ELİF TELLALOĞLU: Beymen Club kdını, rfine zevki oln, etkileyici trzını vintge ksesurlr vey egzotik desenlerle zenginleştiren, sde prçlrl dengelediği stiliyle büyüleyici ve enerjik görünüm yklyn, kendi stilini gündemi tkip ederek hrmnlyıp güncelleyen şehirli trz ship, hngi yşt olurs olsun kendini genç hisseden bir kdın. Aynı zmnd gözlerden uzk, doğd olduğu nlrd d çok mutlu biri.

3K MODA: Klsik bir soru fkt bir de sizden dinleyelim, koleksiyond nsıl prçlr vr?

E.T.: Beymen Club’ın bu sezonki koleksiyonu “Anı yş, yenilen, doğdn kopm ve şehre yk uydur” mottosuyl yol çıktı. Bu sezonun öne çıknlrı rsınd çiçek ve kre desenli etek ve elbiseler, işlemeli ve tş detylı denimler, cnlı renklerde tüvit mini ceketler, bhrd hepimizin tercihi pilili şifon etekler ve frklı kesimlerdeki renk renk triko kzklr öne çıkıyor. Beymen Club ykkbı koleksiyonundys bu sezonun olmzs olmzlrındn süet gizli topuklu kıs bootie’lerin ynı sır dore ve gümüş renklerindeki rksı çık küçük topuklu bbies’ler ve desenli espdriller bulunuyor.

3K MODA: Beymen Club şehir temsıyl özdeşleşti. Bu “mood” sizin için neden bu kdr önemli?

E.T.: Beymen Club, şehirde yşyn, yoğun iş temposu ve sosyl tkvimi rsınd denge kurn ve stillerinden ödün vermek istemeyen kdın ve erkeklere tfedilmiş koleksiyonlr tsrlıyor. Bu dolu progrmın getirdiği ihtiyçlrı krşılmy yönelik tsrımlr sunrk, şehir hytınd kendi trzını yklmk isteyenlerin ynı sır doğyl iç içe olmktn keyif lnlrın d tercih edeceği tsrımlr yer vererek günümüzün metropol bir Beymen Club klsiği oin desenli sigret pntolonlr.

3K MODA: Beymen Club olrk her dim gündemde klmk ve günü yklmk için neler ypıyorsunuz?

E.T.: Özümüze sdık klrk zmnsızlığımızı korumk isterken etrfımızdki güzelliklerden, hreketlilikten, seyhtlerden, doğdn ve değişimden beslenerek, tutkulrımız ve hyllerimizin yşm trzıyl stilin birleştiği bir Beymen Club dünysını yrtıyoruz.

3K MODA: Fotoğrf yrışmnızdn bhseder misiniz? Nedir ve neler olck?

3K MODA: Uç sezondur dünynın en dinmik fkt bir o kdr d otntik şehirlerinde kmpny çekimleri ypıyorsunuz. Bu yıl için Lizbon’u seçme nedeniniz nedir?

E.T.: Oyun lnımız oln şehirleri keşfetmenin heyecnıyl Los Angeles ve İstnbul’un rdındn bu sezon Lizbon, Beymen Club şehrimiz oldu. Yz sezonun uygun olbilecek şehirleri değerlendirirken yedi tepe üzerine kurulu Lizbon; Hliç’i ndırn köprüsü, şehir dokusu, trmvylrı ve binlrının üzerindeki eşsiz çinileriyle bizi oldukç etkiledi. Lizbon’un renkliliği ve cnlılığıyl Beymen Club’ın şehirli ve özgün trzı, renkli desenleri içeren ilkbhr-yz koleksiyonu bütünlük oluşturdu. 3K MODA: Yzı şehirde geçirenler için stil tüyosu verir misiniz?

E.T.: Bu yz hem trzımızı ynsıtck hem de içinde rht ettiğimiz renkli ve iç çıcı tsrımlr öne çıkıyor. Sıck yz günlerinde ısıyı ynsıtmyn pmuklu kumşlrdn gömlek, etek ve elbiseler iş hytınd şıklıktn ödün vermememizi sğlıyor. Ayrıc uzun tiril tiril elbiseler hem gündüz hem gece için idel lterntifler. Yz kombinlerinde renkli ve göz lıcı ksesurlr büyük önem tşıyor.

3K MODA: Bu yz Beymen Club’dn mutlk stın lmmız gereken üç prç nedir?

E.T.: Bu sezon Beymen Club’ın sunduğu nhtr prçlr, kombinlerini çok zmn hrcmdn ypmk y d tek prçyl göz lıcı olmk isteyenler için tsrlndı. Bunun için önerebileceğim üç prç; omzu çıkt bırkn kıs kollu triko, sezonun öne ve şehri içine lck bir yrışm kurguldık. Yrışmmız ktılmk isteyenlerin şehrin doğl güzelliklerini ynsıttıklrı fotoğrflrı çekip Instgrm hesbındn #nofilterclub hshtg’iy-le pylşmlrı yeterli. 8 Myıs’ kdr devm eden yrışmd dereceye giren fotoğrflrdn Beymen Club vitrinlerinde yer lck dijitl bir sergi oluşturulck. Ayrıc ilk üçe giren isimler sergiye dhil olmnın dışınd Beymen Club koleksiyonlrınd kullnmk üzere hediye çeki kzncklr. Yrışmy ktılım ve detylrl ilgili www.beymendub.com sitesi ziyret edilebirsiniz.

LİZBON’DAN İSTANBULA STİL YOLCULUĞU

Kmpny çekimleri her yıl bşk bir şehirde gerçekleştirilen Beymen Club, ilkbhr-yz için Lizbon sokklrının enerjisinde hyl buluyor. Pötikreler, çiçek desenleri, kloş etekler ve İncecik gömlekler yzı şehirde geçireceklerin kurtrıcılrı olck gibi görünüyor.

Yorum Yaz