BENEDİCT CUMBERBATCH RESİMLERİ

BENEDİCT CUMBERBATCH

AİLE: 19 Temmuz 1976’d Hmmersmith, Londr’d dünyy geldi. Benedict Cumberbtch’in oyunculuğunun genlerinde olduğu bir gerçek. Annesi Wnd Venthm ve bbsı Timothy Crlton İngiltere’nin köklü oyunculrındn. Ayrıc Cumberbtch’in büyük büyük dedesi Krliçe Victori’nın Türkiye ve Lübnn’dki dnışmn generli olrkgörevypmış.

EĞİTİM: Hrrow School’d bşldığı mcernın ilk dımı, okul bünyesinde bulunn ve shne sntlrın ğırlıkveren The Rttign Kulüp’e ktılmk olmuş. Hrrow’un rdındn bir yıl eğitime r veren Benedict, Hindistn Drjeeling’te bulunn bir mnstırd bir süre gönüllü İngilizce öğretmenliği ypmış. Shne eğitimine Mnchester Üniversitesi’nde devm ederken Londr Müzikve Shne Sntlrı Okulu’nd oyuncu olrk eğitimini noktlmış. Oldukç ilhm verici bir kriyer hzırlığı!

HOLLYWOOD: Amerik onu keşfetmekte fzl gecikmedi! Boleyn Kızı, Svş Atı gibi filmler Benedict için ısınm turuyken; Hobbit: Beklenmedik Yolculuk, Bilinmeze Doğru: Str Trek, 12 Yıllık Esret ve Aile Sırlrı filmleri yvş yvş büyük sulr girdiğinin işretiydi. WikiLeks’in kurucusu Julin Assnge’ı cnlndırdığı Wikileks: Beşinci Kuvvet filmindeki performnsı çok beğenilse de fzl ilgi görmedi. Hobbit’in son filminde de izleyeceğimiz Benedict, yeni filmi Ypy Oyun ile cb Oscr’ mı koşuyor?

KARİYER: Oyunculuk kriyerine tiytro shnesi ve filmlerde ldığı küçük rollerle bşlyn Benedict, kıs sürede İngiliz sinem ve televizyonunun fitili teşlenmiş bombsı hline geldi. Büyük çıkışını, hepimiz trfındn tnınmsını sğlyn BBC ypımı Sherlock Holmes ile yptı. Çizdiği tkıntılı krkterle o kdr beğenildi ki, kendi çpınd ciddi bir hyrn kitlesine ship oldu. iki sezon için dh nlşm ypn Benedict, Sherlock’tn pek vzgeçecekmiş gibi görünmüyor doğrusu.

AŞK: En uzun süre berber olduğu kişi, üniversite yıllrınd tnıştığı ve 12 yılını ddığı oyuncu Olivi Poulet.’de Olivi ile yollrını yırn Benedict, kbinde bir yıl sntçı Ann Jmes ile berber oldu. Anck hepimizi derinden etkileyen hber geçtiğimiz ylrd geldi. Şimdiyse Benedict oper yönetmeni oln sevgilisi Sophie Hunter’l nişnlndı.

Üstelik çiftin nne-bb olmy hzırldığını d söyleyelim. Bblığın Benedict’e ykışcğındn şüphemiz yok!

GELECEK: Benedict’in oyunculuğunu z çok süzgeçten geçirme fırstın ship olnlrdnsnız, olcklrın frkındsınızdır! Bu yıl, ikinci Düny Svşı’nd Enigm kodlrını çözen bir mtemtikçiyi cnlndırdığı Ypy Oyun filmiyle En iyi Erkek Oyuncu dlınd Oscr’ koşck gibi. Diğer projeleri ise Johnny Depp ile bşrolü pylşcğı Blck Mss, bildiğimiz Disney mslı Ormnın Kitbı ve Doctor Strnge…

BENEDİCT CUMBERBATCH

SON ZAMANLARDAKİ BAŞARISI VE BÜNYEMİZDE OLUŞAN ÎNGÎLÎZ HASSASİYETİNDEN ÖTÜRÜ YAKIN PLANA ALDIĞIMIZ BENEDİCT CUMBERBATCH 1 NE KADAR İYİ TANIYORSUNUZ? YETENEKLİ OYUNCUYU BİLİNENLERİ VE BİLİNMEYENLERİYLE KEŞFEDİYORUZ.

[gllery ids=""]

Yorum Yaz