Aslı Tacir ve Biricik Suden’den mısophonıa harvey

Bu y 3K MODA için ne yptık?

Brcelon’d Susie Bubble’ı çektim.sizin için nsıl geçti? Rdikl krrlr ldığım ve bunlnn doğru olduğun inndığım bir yıldı. Bir soru şnsınız ols kime, ne sorrdınız?

Slvdor Dli’ye sormk isterdim: Yssydı Federico Grci Lorc’yl oln, kendisinin ylnldığı şkını bu kez çıklr mıydı? Ne cevp versin isterdiniz?

3K MODA RADAR FOKUS DİNAMİK VE YENİLİKÇİ KADINLAR

İki ykın dost, Biricik Suden ve Aslı Tcir’in yrttıklrı yeni mrklrı Misophoni şehirli, eksntrik ve modern kdınlr hitp ediyor.

Her ikisi de kişisel stilleriyle tnınn ve beğenilen krkterler. İki ykın rkdş, Biricik Suden ve Aslı Tcir’in bir ry gelip kendi beğenileri doğrultusund bir koleksiyon imz tmlrı kçınılmzdı. “Peki, bu tuhf ismi de nereden buldulr?” derseniz, okumy devm ediniz.

3K MODA: Öncelikle mrknızın isminden bşlmk istiyorum. Misophoni ne demek? Ve bu ismi koymy nsıl krr verdiniz?

BİRİCİK SUDEN: Misophoni, seslere krşı şırı duyrlılık olrk tnımlnn bir tlik. Bu hstlığın nedeni, doğuştn fzl bir gene ship olmk olrk tnımlnıyor.

Bu nedenle tedvisi yok. 30 şmsı vr ve etplr ilerledikçe kulklıkl yşmk kçınılmz hle geliyor. Ağız şpırdtrk yemek yenmesi, çiklet çiğnenmesi, sürekli dmlyn su sesi gibi seslerden rhtsız olm hli. Bu hstlık shipleri için dynılmzdır.

3K MODA: Bu ikili nsıl bir ry geldi?

ASU TACİR: Biz iki ykın rkdş, ortk sorunumuz Misophoni’yı ortk zevkimiz oln bir pltform tşımyı uygun gördük. Uzun yıllrdır uyuşn zevk ve hyt felsefemiz,

ŞEHİRLİ VE MODERN

3K MODA: Nsıl kdınlr için tsrlıyorsunuz?

B.S.: Hedef kitlemiz şehirli, modem, dinmik, empti duygusu gelişmiş ve yenilikçi kdınlr.

3K MODA: Nsıl bir tsrım çizginiz vr?

B.S.: Ağırlıklı deri, süet ve denim y lıyor. Tmmlyıcılr ipek ve po lin. Mrkmızın belirleyici detylrı Misophoni’y gönderme ypn kulklık formundki ksesurlr ve Misophoni hkkınd bilgi ve slognlrın yer ldığı etiketlerimiz.

3K MODA: Yıld kç koleksiyon çıkrmyı hedef-

A.T.: İki n koleksiyon olrk dlndırsk bile sürekli üretim hlindeyiz. Yeni ürünler çıktıkç bir sonrki sezonu bekleyemeyecek kdr sbırsız ve heyecnlıyız.

[gllery ids=""]

Yorum Yaz