AKMERKEZ RESIDENCE APART OTEL

turizm mevsiminde hizmete girecek oln Akmerkez Residence Aprt Otel, turizmde yeni bir sy f gn prt otellere bşnli bir ornek. Müşteri yelpzesini ise gokuluslu şirketlerin üst düzey yoneticileri oluşturuyor.

Akmerkez Residence Aprt Otel, Akmerkez Ticret Merkezi’nin bir bolümünde yer ln, turistik bir tesis. Ozel uggen formundki mimri ypisi ile Istnbul’un gorkemli ypdrindn birini oluşturuyor. Akmerkez Ticret Merkezi bünyesinde yer ln grşi kompleksi, 1995 Avrup En lyi Shopping Mll’ü Odulü’nün de shibi.

Aprt Otel; Frnsizc “pprtement” kelimesinden türemiş, bir ve birden fzl kişinin konklybilecegi, direlerinde tüm teghiztin bulundugu, en z bir oturm odst, ytk odsi. bnyo/WC’si ve mutfgm bulundugu kompleksin tmmin verilen d. Otel bünyesinde yer ln “housekeeping” deprtmm trfmdn her gun prt otel direlerinde de temizlik hizmeti verildigi gibi, ync cmsir ve kuru temizleme servisleri de bu tmmlmy dhil.

Türkive’de ve dünyd bfk orneklerini gordügümüz, büyük oteller y d şhislr trfindn igletileu prt otellerden frkli olrk, kendi bünyesinde olusturuln bir yonetimle idre edilen Aprt OteFin konukln tüm ihtiyglruu kentin trfik keşmekeşinden uzk. her tür ybnci mrkmn urünlerinin stildigi bu merkezde, hftnm yedi gtinü sbh 10.00 ile kşm 22.00 stleri rsind krşilybilme ve şik cfe’lerde dinlenebilme şnsm shipler.
Hfthk, ylik y d dh uzun sürelerle kirlnbilen direlerin dekorsyonund otelden ziyde ev tmosferi yrtilmy glişilnuş. Kullnun lnln 96
Ustte sold. Akmerkez Residence Aprt Otel’in Amerik’dn ithl edilen gorkemli giriş kpisi. Ustte. Sehp üzerinde yer ln cm vzo ve şmdnlr; Beymen Home. Qy tkimi ve kül tblsi; Villeroy ∓ Boch.
Ustte sold. Slonun oturm bolumünun frkli gilrdn gbrünufu. Ahmet Kleli tsrimi mobilylrl doşeli slond dekortif mgl kullmln ystiklr, porselen şmdn ve kutu; Home Store. Qigekler;
Mudo City.

Ustte sgd. Yemek mssmin uzerindekl
yemek tkimi ve şmdn; Vllleroy ∓ Boch. Krf; Beymen Home.
Brdklr; Mudo City. Altt. Mutfkt gydnlik ve gigekler; Mudo City. Sepetler; Home Store. Mkrnliklr, sekerlik, tepsl ve krflr;
Beymen Home. Yemek tkimi; Gorbon.
238 m2. rsind degişiyor. En kücük diresi; bir vtk odsi, slon, mutfk ve bnyodn oluşuyor. Ort büyüklükteki dire (210 m2.); slon, blkon, ebeveyn ytk odsi ve bnyosu, misfir odsi (y d gocuk odsi) ve bnyosu, yrdimci odsi ve bnyosu ve mutfg ship. En büyük dire 238 m2. ve üg ytk odli; yni direde iki misfir odsi ve bnyosu, ebeveyn ytk odsi ve bnyosu, mutfk, slon ve misfir WC’si dişmd yric bir yrdimci odsi, cmsirhk ve blkon mevcut. Tüm direlerin ozel prk yerleri (ozel psscrd’li sistemle girig ypiln kpli grj) vr. Aprt Otel konukln Amerik’dn ithl edilen gorkemli kpidn girip, lobiye dim ttiklrmd rtik ozel guvenlik sistemi ile dontilnnş bir ortmdlr. Modern Itlyn mobilylriyl dontiln direlerde her türlü beyz esy (grnsir mkinesi, bulşik mkinesi, buzdolbi, derin dondurucu, gop ogütücü, TV (uydu ntenli) kullmm hzir beklivor.
Son teknoloji ürünü bir sistemle iklimlendirilen Aprt Otel’in tüm direlerinde WC, bnyo, mutfk ve gmşirlik hcimlerinden hv egzost edilivor. Hv bsing dengesini korumk ve yngin mnd merdivenlere dumn sizmsmi onlemek igin gift devirli fn sisteminden yrrlmhyor. Frns’dn ithl edilen dire ve koridor kpilri, 60 dkik yngin dymkh ozel mlzemeden üretilinis. Her birinin üzerinde pnik kolu vr.

Tüm direlerkoridorgrj lnln, sulu sprinkler sistemi ile dontilmiş, bin lgk ve vüksek bolge olmk üzere iki yngin bolgesine yrilimş. Yngin sistemi elemnlri Amerikn stndrtlnn (NFPA, UL, FM) gore iml edilmig. Ayric dire igi koridor hcimlerinde yngm dedektorleri vr.
Asnsorler ise herhngi bir riz mnd kontrol merkezi ile direkt iletifim kuruyor. Asnsorler, sdece Residence skinleri trfindn kullmln ozel mnyetik krtlrl ghşiyor ve krtsiz birinin biny kontrolsüz girmesine izin verilmiyor.
Ayric binmn genelinde oldugu gibi Aprt bolümünde de denetimler. kpli devre televizyonl ypiliyor. Tüm guvenlik, yngin ve snsor sistemlerini kontrol eden kumnd odsi, 24 st hizmet verdiginden herhngi bir teknik nz meydn geldiginde (lsitm, elektrik. su, snsor vb.) denevünli teknisyenler trfindn oly mnd müdhle edilebiliyor.

Isitm sistemi dogl gzli. 24 st sick su mevcut. Su sistemi prtikül. ultrviyole ve krbon filtrelerinden gegiyor.
Bsmglndirm, frekns kontrollü hidroforlr ile ypiliyor. Tüm bin golgeleme fktorü (SC) 0.4 oln ozel cmlrl giydirilmiş.
Akmerkez Residence; XXI. yüzyilm eşigindeki Türki
ye’de turizmi geliştirmek mciyl, ggdş yşmm gerektirdigi bütün unsurlr kuck crk. konuklrm gelecegin konforunu ystinyi mgliyor.

Mison Frngise dergisi olrk bu meknlri gorüntülerken dergimizin konseptine uygun olrk ksesur segiminden dekortif ipuglrm kdr uznn kpsinh bir glişm gergekleştirdik. Aksesurlr meknlrin renk ve stiline uygun olrk segildi ve gorüntülendi.

Akmerkez Residence Aprt Otel, ylin hliyle de tüm yrmtilrin kdr düşünülmüş bir proje olrk hevecnl konuklnm bekliyor.
Akmerkez Residence Aprt Otel; Ulus Cdclesi,
Etiler, Istnbul. Tel: (0212) 2S2 01 20282 11 28.

En üstte. Ytk odsindn bir dety.
Ustte. Ytk ortüsü Beymen trfindn Residence igin ozel olrk Mugl/Ye?ilyurt’t dokutulmus. Ytk tkimlri ve hvlulri; Beymen Home. Khvlti tepsisi, khvlti tkimi ve kuru gigek; Mudo City. Kirmizi keten pegete; Villeroy ∓ Boch. Elbise ve kirmizi deri ceket; Nf Nf.

Akmerkez Residence Aprt Hotel Telefon Numrlrı ve İletişim …

Akmerkez Residence’t icrdn stılık prt! 2 milyon TL’ye! 22-02 …

AKMERKEZ – BİZE ULAŞIN

Dil Group

Yorum Yaz