Yaz Trendleri

Konuşturn işbirlikleri

Son günlerin en çok konuşuln işbirlikleri, Rihnn ile Mnolo Blhnik’i &Other Stories ile Rodrte’yi buluşturuyor.

Mnolo Blhnik ve Rihnn’nın ltı prçdn oluşn denim ykkbı koleksiyonu, 5 Myıs’t mrknın Londr, New York ve Hong Kong butiklerinde stış cıkck. Neciftm!

Rodrte’nin yrtıcılrı Kte ve Lur Mullevy, &Other Stories için şşırtıcı kontrstlrdn oluşn kpsül koleksiyon hzırldı. Los Angeles etkileri tşıyn prçlr, frklı stil hikyelerine kolyc uyum sğlyck gibi görünüyor.

Bbsın bk d!

Bblrının krizmsı her dönemde fırtınlr estirdi. Durum, oğullrı için de pek frklı olmyck gibi. İşte DNA’nın kıyk geçtiği yeni nesil ykışıklılr.
[gllery ids="104297,104298,104299,,,,,104300,,104301,104302"]
SIKI SIMSIKI

Düz fönlenmiş, postiş yrdımıyl uztılmış ve tepeden sımsıkı toplnmış sçlr olbildiğince doğl bir mkyj eşlik ediyor.

GÖZ BOYAMAK MI DEDİNİZ?

Kbilelerin göz bölgesine uyguldıklrı bnt şeklindeki boy Kri Lgerfeld ve Vivienne Westwood dışınd Tild Swinton’ın bşrolünde olduğu Bigger Splsh filmine de ilhm vermiş nlşıln.

Mri Grzi Chiuri nd Pierpolo Piccioli, Vlentino İlkbhr/Yz kdınını yrtırken Afrik’dn esinlenedursun, siz de Especilly Afric’nın (especillyfric.com) özel turlrı ile Msi kbilelerine doğru lüks bir yolculuğ çıkın.

YEREL BİR KÖŞE

Evinizde bu otntik hvyı yrtmk için destek ekibiniz hzır. Tht mskeler, fil figürleri, keçeler ve hşp detylr, şırıy kçmdığınız sürece yşm lnınızd size eşlik etmeyi bekliyor.

MODA HAFTALARI ARTIK PODYUMA ÇIKAN KOLEKSİYONLARDAN İBARET DEĞİL PARTİLER, ÖZEL SUNUMLAR, MAKYAJ HARİKALARI, IT-GIRL’LER VE MODELLERLE, ÇARPICILIK YARIŞINA DÖNÜŞEN BİR AYLIK MARATONDAN BAKIN AKLIMIZDA BAŞKA NELER KALDI.

Pris Mod Hftsı’nd yrım kilometrelik bir podyum hzırlyrk tüm dvetlileri ön sıry oturtn Kri Lgerfeld syesinde, dvetlilerin gözünden hiçbir dety kçmdı. Chnel’in ikonikleşen kpitone çntlrının göz mkyjın dönüşmüş hli de dhil!

Podyumun yıldızı

Sezonun en çok konuşuln şovlrındn biri Miu Miu oldu. Mvi, boncuk işlemeli terlikleriyle tüylü terlik trend’ini yeni bir şmy tşıyn İtlyn modevi, podyumun Gigi Hdid’ten Adrin Lim’y, Lr Stone’tn Irin Shyk’ kdr pek çok top modeli tşıyrk d çok konuşuldu. Kendll Jenner ise tıpkı diğer birçok şovd olduğu gibi kuşkusuz podyumun süperstr’ıydı.

Mrni’nin özgün tsrım nlyışı bu def gözünü geçmişe dikiyor. Klın çerçeveli gözlükler gelecek sezonun hitlerinden biri olck. Şimdiden bizim olsun istiyoruz.

Hberler Lnvin’den

Hvdn sudn konuşmk, tbii ki çok sıkıcı! 14 yılın rdındn Lnvin’e ved eden Alber Elbzve yerine gelen Bouchr Jrrr, mod hftsı sohbetlerinin en popüler konusuydu.

Yeni bir deneyim

Dine von Furstenberg, gösterişli podyum geleneğini bu def “Sonbhr 16 Deneyimi” dını verdiği etkinlikle değiştirdi. Mrknın Metpcking District’teki merkezinde düzenlenen prtisinde, Gigi Hdid ve Krlie Kloss d çok eğlendi.

Yorum Yaz