Sokak Modası Neler Olucak!

GOSSIP GIRL

BlirWldorf’un bir zmnlrın stil ikonu olduğunu hepimiz htırlıyoruz. Renkli pnçolrı, şl yk bluzlrı ve çok konuşuln ksesurlrıyl preppy stil, sırlrını pylşıyor.

STTRINIANS

Kristen Stewrt ve Cr Delevingne’in tomboy trzını slınd ilk olrk hokey soplrıyl htırldığımız St Trinins filminde görmüştük. Işın sim stilinize modem bir dokunuşl heyecn ktmk.

MAKSİ BOYLAR DEVAM EDİYOR

Çok sevdiğiniz oversize ürünleri yz bitti diye kldırmk zorund değilsiniz. Birkç numryl yzın en sevilen prçsını sonbhr d uygun hle getirin.

KARIŞTIRIN

Overize elbise üzerine klın bir yün kzk ltın d 70’ler modsındn bir bot Serin hvlr için gyet uygun.

UST USTE

Pntolonlnn üstünden giyilen elbiseler tekrr gündemde. Gömlek elbise, boğzlı triko ve ipek pntolonl iş yerinizde trzınız konuşsun!

ABARTMAYIN

Kış boho trzı tekrr shlr dönüyor Abrtılı görünmemek için fzl ksesur kullnmktn kçının. Elbise, Chloâ, 3.865 Pound Çnt. Aspinl 395 Pound Bot, Office, 90 Pound Kolye, Links 250 Pound.

KAT KAT

Oversize bir görünüm için bir bşk bir formül kt kt giyinmek. İçinize bir tişört üstünüze kolsuz bir ceket, tüm ypmnız gereken hyl gücünüzü kullnmk.

STİL İKONUNDAN İLHAM ALIN

Bu sonbhr; NewYork Metropolitn Museum of Art, stil uzmnı Jcqueline de Ribes’e ğırlık verdiği yeni bir sergi çıyor Pris’in son krliçesi olrk bilinen Ribes, her trende ilhm oluyor Frklı dönemlere stilleriyle imz tmış ve hfızlrd kln isimler bizi, trih dolu yolculuğun çıknyor Zmnsız stillere dikkt çekiyoruz.

PİTON ETKİSİNİN OLMAZSA OLMAZ HALI

Grdırobunuzd piton derisi yoks 70’lerden ilhm lmıyorsunuz demektir. Demode görünmek istemiyorsnız retro trzd tsrlnmış fkt mod oyunuyl cnlnmış renkli derileri tercih edebilirsiniz.

1 – Zincir skı, Chlo6,1.795 Pound 2- Mvi, Kurt Geiger,

75 Pound 3- Renkli, Topshop, 28 Pound 4- Deri, MxMr, 590 Pound 5- Kov, Tommy Hilfiger, 435 Pound

İNCELSİN BELLER

Kemerler Rochs’d büyük toklı, Donn Krn’d bele iyice oturuyor, Mrc Jcobs’d küçük bir bölmesi bile vr işte yrtıcılık!

[gllery ids=""]

Yorum Yaz